2009-11-30, 21:01
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Czy mogę być w ciąży - prawdopdonieństwo. Zbiorczy, cz.6
Cytat:
Napisane przez paulaesce
Dziewczyny bardzo proszę was o zdanie.
Sytuacja wygląda tak:
Cykle mam bardzo regularne 29-30 dni.
Ostatni raz współzyłam z chlopakiem 7 dnia cyklu (Ostatni dzien okresu) - stosunek przerywany.
Oraz w 21 dniu cyklu (zabezpieczaliśmy się prezerwatywą)
Okres dostałam w terminie 10 listopada.. krwawienie trwało 7 dni.. jednak zdziwilo mnie ze przez kolejne 6 dni miałam.. brązowy śluz.. (3 dni) a przez 3 dni.. biały śluz z brązowymi strzępkami.
Nie wiem czy sobie wkrecam..
ale zauwzylam u siebie ze bardzo czesto chodze do ubikacji, swędza mnie piersi, bolał 2 dni lewy jajnik.
test (bobo) robiłam tydzien temu czyli (od stosunku przerywanego ponad 30 dni, a od tego z prezerwatywa ponad 20 dni)
Wyszedł negatywny, jednak nie robilam go z porannego moczu.
Czy myślicie że mogę być w ciaży?
|
"Dziwny okres może być spowodowany stresem, chorobą i przyjmowanymi lekami. Wydaje mi się że w twoim przypadku szanse na zajście w ciąże są minimalne. Wbrew pozorom nie tak łatwo sprawić sobie dzidziusia Poza tym trochę więcej spokoju i rozwagi - robiłaś testy - wyszły na minusie a Twoje objawy można podpiąć pod 1000 innych chorób
---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ----------
Cytat:
Napisane przez villemoo
Ja mam pytanie, przeczytałam już wszystko co możliwe.. aczkolwiek wszędzie co innego. Jeżeli jestem/bylam dziewicą??(choć doczytałam sie ze to nie przeszkadza w przedostaniu się plemnikow) i w 6 dc(1 dzien po miesiaczce) c przy ok 30 dniowych cyklach doszlo do glebszego zblizenia.. tzn chlopak wlozyl penisa bardzo plytko ze tak powiem i wyciagnal zanim dostal wytrysku bo wiem ze wyciagnal (taki szybciutki:P) moglo w jakikolwiek sposob dojsc do zaplodnienia. normalnie owulacja powinna wypadac daleko po 20 z tego co wiem.. ale poprostu chyba mam juz ciaze urojona bo boli mnie dziwnie brzuch. dodam ze kilka dni temu mialam ciagnacy sluz i uczucie "wilgoci" czyli owulacja niby tez jakaś CHYBA. bo nie moge sie uspokoic;/ i dodam ze nerwice juz chyba tez mam :/
|
Po 1 - ciąży z tego raczej nie będzie
Po 2 - jeśli przymierzasz się do seksu lub pettingu, wcześniej pomyśl o zabezpieczeniu żeby nie fundować sobie potem miesiąca obgryzania paznokci i nerwów;
Po 3 - nie polegałabym na takim obliczaniu dni płodnych, bo nie prowadząc codziennych "pomiarów"można łatwo się pomylić;
Ogólnie głowa do góry i więcej rozwagi na przyszłość
|
|
|