Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystko o Avonie - część 8
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-01, 10:25   #2236
83evelinka
Zadomowienie

Dot.: Wszystko o Avonie - część 8

Cytat:
Napisane przez mode24 Pokaż wiadomość
A czy któraś z Was używała maseczki do włosów Himalajskie Jagody Goi- na SPA jest spora promocja i jeśli by była porównywalna z maseczką śródziemnomorską to bym wzięła- mogę poprosić o opinie?
Jestem w trakcie użytkowania tej maseczki i muszę przyznać ,że jest dla mnie dobra-nie jakaś tam rewelacja (maseczka śródziemnomorska jest troszkę lepsza bardziej nawilża),ale śmiało polecam. Zapach ma leciutki, nie intensywny, jak na średnie opakowanie jest wydajna.Po jej użyciu włosy są w miare nawilżone i łatwo się rozczesują. Napewno jeszcze ją zakupię.

---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ----------

Kobietki,mam pytanko odnośnie "Brozującego balsamu do ciała" z serii SSS. Ostatnio ukazał się on jako nowość w kat 13 (str138) i od tej pory juz go nie ma w katalogach. Moja klientka bardzo chciałaby go zakupić ponownie, ale sama nie wiem czy juz wycofali ten produkt, czy tez sie jeszcze pojawi w którymś katalogu (może w 03)? zaznaczam,że nie było przy nim żadnego dzwoneczka..A może ten nowy połyskujący mineralny balsam zastepuje jego? Jak cos wiecie, to dajcie znac dziewczyny.