Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lista marzen, celow
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2003-02-12, 11:30   #3
sistar
Gość

Re: Lista marzen, celow

Wszystkie marzenia nie moga sie spelniac, bo wtedy nasze zycie nie mialoby celu [img]icons/icon7.gif[/img] po co sie o cos starac, jesli sie wszystko ma.
Przypadkowo tak sie zlozylo, ze moje marzenia sa podobne do Waszych [img]icons/icon7.gif[/img] ja mam sluch(kiedys dobrze gralam na syntezatorze), ale nie mam glosu, bardzo mi tego czasem brakuje, by wyrazic to co czuje [img]icons/icon12.gif[/img] ehh, nawet do rymu. Niestety to jest nieodwracalne [img]icons/icon7.gif[/img] Druga rzecz to fotografowanie, i mysle ze tego mozna sie nauczyc(majac choc minimalne predyspozycje, a ja uwazam ze takie mam), trzeba tylko miec kiedy a ja na razie nie mam kiedy [img]icons/icon7.gif[/img] Lubie ogladac piekne zdjecia (szczegolnie przyroda i makrofotografia) i chcialabym kiedys takie umiec robic [img]icons/icon7.gif[/img] chocby dla siebie.
No i chcialabym zdobyc prace, w ktorej bylabym niezastapiona i doceniana [img]icons/icon12.gif[/img] i ktora bym lubila oczywiscie. Co ciekawe, nie mam jeszcze sprecyzowanego rodzaju tej pracy, zakres jest dosc szeroki, ale w koncu jest tyle ciekawych rzeczy do zrobienia na tym swiecie [img]icons/icon7.gif[/img]
A teraz od drugiej strony: zauwazylam, ze rzeczy, dzieki ktorym jestem szczesliwa, to wlasciwie juz mam: wspaniale corki (najlepsze co mnie w zyciu spotkalo), i niemniej wspanialego meza (to nic, ze z kilkoma wadami ). Nie wiem czy wiecie o co mi chodzi, ale czlowiek goni za czyms, a najwazniejsze ma w zasiegu reki [img]icons/icon7.gif[/img] Dopiero niedawno to sobie uswiadomilam.
A zdjecia tez uwiebiam robic moim dzieciom [img]icons/icon7.gif[/img] ostatnio wypstrykalam tyle klisz, ze nie mialam pieniedzy na ich wywolanie [img]icons/icon10.gif[/img]
Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując