!!!Dziwne bóle podbrzusza!!!
Cześć dziewczyny!
Mam nadzieję, że któraś z Was mi pomoże.
Od tygodnia mam dziwne bóle z prawej strony podbrzusza. Na początku bolało lekko, potem przez dwa dni dość mocno a zwłaszcza jak np. trzęsło w autobusie, czy też wstawałam z krzesła. Przez jeden dzień ból promieniował do nogi, a potem samo przeszło. Później się już przyzwyczaiłam i co jakiś czas czuję takie jakby kłucie a non stop jakbym tam coś miała. Nie wiem jak to wyjaśnić, nie jest to ból tylko takie dziwne uczucie jakby mi ktoś coś włożył, jakąś kulkę do podbrzusza i ona mi przeszkadza. No i od wczoraj boli mnie też całe podbrzusze co jakiś czas, tak przez kilka sekund i jest to ból jakby na okres. I ciężko mi zasnąć bo jak leżę to wtedy najbardziej czuję to coś w środku. Najmniej to czuję kiedy chodzę. Okres mam dostać między 7 a 17 grudnia (mam nieregularne cykle), ale problem w tym, że zawsze bolą mnie piersi a teraz ani trochę. Aha a dziś rano miałam mdłości i teraz też mam tyle, że naprawdę lekkie.
Rozpisałam się...ale liczę, że pomożecie. Oczywiście jeśli nie dostanę okresu to udam się do ginekologa, ale na razie nie wiem co robić.
Edytowane przez sylia
Czas edycji: 2009-12-01 o 22:07
|