Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - PRZYSZLE MATKI,ZONY I KOCHANKI rozmowy o ciazy,dzieciach i nie tylko ....
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-02, 19:39   #3071
agnieszka09
Wtajemniczenie

Dot.: PRZYSZLE MATKI,ZONY I KOCHANKI rozmowy o ciazy,dzieciach i nie tylko ....

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
po wizycie juz.... ale nie jest tak jak bym chciala. dostalam duphaston na podtrzymanie i zalecenie odpoczynku i zero stresu zrobil mi usg, widzialam pecherzyk, ale pusty wg usg to 4 tydzien, lekarz mowi ze za wczesnie by bylo widac cos wiecej niz pecherzyk, ale moze tylko mnie pocieszal? powiedzial ze 16 grudnia bedzie juz cos widac. jednym slowem jestem tak zdolowana ze az sieporyczalam w kfc TŻ stara sie mnie pocieszac jak moze a i lekarz powiedzial ze wszystko bedzie ok, bo inaczej byc nie moze... zawsze musze miec pod gore

BAJKA tylko nie placz i nie stresuj sie.bo tym tylko sie dobijasz ,a najgorszy wplyw ma to na groszka.zobaczysz bedzie dobrze tylko musisz duuuzzzoo wypoczywac mamusiu.mysl pozytywnie.lekarz na pewno prawde Ci powiedzial,4 tydzien to faktycznie malo co mozna zobaczyc.ale kochana do 16 grudnia zostalo cie sie 14 dniczyli dwa tygodnie.czyli to nie miesiac szybcio zleci.
a teraz dbaj o siebie i o odpoczynek i relaks.duuuzoooo lez.a jak znow pojawi sie dziwny zabarwiony sluz to najlepiej z lozka nie wstawaj wogole ,chyba ze do toalety.
kochana musisz wierzyc ,ze bedzie dobrze chociazby zrob to dla maluszka,ktory sie rozwija pod serduchem-bo on teraz tego potrzebuje...
i nie placz juz
nie jestes sama,wszystkie tu kobitki sa z Toba i tez mocno wierza,ze bedzie dobrze i wszystko sie ulozy

http://s6.suwaczek.com/201003261565.png

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
agnieszka09 jest offline Zgłoś do moderatora