Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-03, 19:12   #202
Carol77
Zakorzenienie

Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ

[QUOTE=anula_81;15650692]Hej dziewczynki wieczornie witam!!

pepusmi sie drugi raz nie chcialo
carol ciesze sie ze wizyta u dentysty przebiegla spokojnie! i zobacz juz tylko kilka dni i juz bedzie 7 grudnia kochana i wyjdziesz z gabinetu tak szczesliwa jak ja!!! Ja oczywiscie jestem panikara z zalozenia i juz wyszukalam sobie jaka wielkosc ma miec fasolinka z tym tygodniu co ja jestem i juz zaczelam wariowac ze te moje 7 mm to za malo Ehh niereformowalna jestem. zaraz was doczytam jeszcze kochane moje ale musialam sie zdrzemnac bo nieprzytomna jestem dzisiaj tak zle spalam!!

Pepus zorzy dzisiaj nie bylo, ale jutro ma byc slonecznie wiec bede polowac na taka sliczna swieza zimowa, coby nie bylo ze jestem goloslowna

Caluje was dziewczynki !!

---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ----------

Cytat:
Napisane przez Carol77 Pokaż wiadomość

chyba sie widzisz telepatycznie kochana zwolalysmy bo napisalam wiadomosc a tu ty o mnie pytasz)))

co do samopoczucia to powiem krotko:: wszechogarniajaca sennosc i to chyba ciaza plus pogoda i niestety mdlosci dzis konkretne. Na lunch w pracy wszyscy wsuwali dzis taka tarte z cebula i grzybami i czulam ich oddechy pol dnia i myslalam ze zwariuje naprawde( tak czula na zapachy jestem normalnie ale dzisiaj pzreszlam sama siebie
A ty jak? jak po dentyscie?
Cytat:
Napisane przez Pepus Pokaż wiadomość
Carol ano mam takie świństwo więc wiem czym to "pachnie".
Anulko telepatia działa u nas jak nic ja też co chwile sobie coś wyszukuję, biedny ten moj meżuś ja na zapachy też strasznie reaguje, nie znosze zapachu nowości-aut, butów i innych, od razu mi się coś robi bleee, pewnie mdłości też mnie dopadna dopiero(mam nadzieje,ze Tobie przejda szybciutko!!!!!), na razie tylko zgagi, dzisiaj wzielam rennie bo mialam dosyc nawet jesc mi sie odechcialo,ale po tabletce jest lepiej i wcinam sandwicha senna nawet nie jestem,może to tez dopiero przede mna wkurza mnie to sikanie , w nocy o 4 wstaje bo sie nie da wylezec, juz nie umiem przetrzymac, bo boli pecherz
U dentysty super, zabek jak nowy, znieczulenie tak pieknie wbil,ze nic nie bolalo, teraz 17 kolejna wizyta i przeglad reszty zabkow,ale sa w dobrym stanie wiec sie ne martwie zapytalam go jak to jest z zebami w ciazy i czy to prawda,ze tak strasznie sie psuja, a on mi na to,ze to sa wymysly tych co mowia,ze jak sie chce słodkiego w ciazy to dziewczynka a kwasnego to chlopak-fakt ja wpierniczalam kwasne i jest Ola wiec tez sie nie martwie bede jadla duzo bialka w produktach i wapn w serku zoltym i bedzie dobrze,z reszta z Ola wcale mi sie nie psuly to kwestia braku odpowiednich skladnikow w organizmie a nie sam fakt bycia w ciazy

Pepus to rozumiemy sie bez slow, fatalna dolegliwosc, szcegolnie jak naciera ja ostatnio mialam faze wyciszenia okolo 6 miesiecy i bylo pieknie no ale...brak lekow przez 3 miesiace i stresy zrobily swoje, ale damy rade, zaraz siemie lniane sobie zrobie,a we wtorek gastrolog mi pomoze

Olusia
Filipek

Adaś

A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it.

Carol77 jest offline Zgłoś do moderatora