Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nosimy dobrze dobrane biustonosze! A TY? cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-03, 20:19   #3124
siarka40
Szef ds. Wymianek

Dot.: Nosimy dobrze dobrane biustonosze! A TY? cz. III

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
Kurde, a może niebieska? Teraz to już nie wiem;D Widziałam ją ostatnio na zlocie(jedna dziewczyna miała na sobie, szkoda że nie weszłaś do kibla w odpowiednim momencie;D) i coś mi się kojarzy, że ona jest taka bardziej zielonkawa, a nie niebieska? No chyba że mi zdjęcie katalogowe rozum zaćmiło. Ja ją mierzyłam jakoś we wrześniu i już nie pamiętam tych kolorów dokładnie No ale w każdym razie jest bardzo ładna.
ona byla na zlocie?? eech, a ja pewnie wtedy w najlepsze pochlanialam tarte albo co inszego

Cytat:
Napisane przez *kasieńka* Pokaż wiadomość
siarko na pewno Pandora nie jest aż tak zielona jak na tej aukcji z ebaya. Ale też ten drugi link nie odwzorowuje jej w 100%, najlepiej wygląda na tej aukcji - http://www.allegro.pl/item831477144_...do_dekolt.html

Tu jest moim zdaniem najbliżej oryginału
hmm, czyli jest zdecydowanie bardziej niebieska - no i to by sie zgadzalo z nazwa

ale to oznacza, ze w ogole nie ma tej zielonkawej? dziewczyny, zabijacie moje idealy ta zielona wersja mi sie po nocach sni

Cytat:
Napisane przez *kasieńka* Pokaż wiadomość
A co do Kokietki - to ja również kojarzę dwa kolory - taki jaskrawo niebieski i ciemno zielony - ten drugi ma moja mama i on jest na prawde ciemny, z czarną siateczką z wierzchu Ten niebieski chyba też był wobec tego, bo jeśli to te same staniki, to byłoby to duuuże przekłamanie
kochana, to wyobraz sobie, ze jest tylko jedna wersja Kokiety! znaczy, w sumie dwie, ale druga to ta kremowa (Ivory czy jakos tak). gdy kupowalam ten model, to na fotce byl kolor ciemnoniebieski (taki ladny, wyrazisty niebieski, ktory bardzo lubie), a przyszedl wlasnie ciemnozielony!

tak ze zaczynam wierzyc, ze podobnie rzecz sie ma z Pandora Turquoise Floral. zwlaszcza, ze - jak pisalam wczesniej - rzecz sie rozbija o te same dwa kolory - niebieski i zielony, ktore najwyrazniej lubia przeklamywac na zdjeciach^^

... czyli to znaczyloby, ze nigdy nie spelnie swoich marzen o zielonkawej, slodko owocowej Pandorze