Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jesienią zaczyna się szkoła - nasz berbeć do nas "Mamo!" zawoła (IX - X 2009)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-03, 21:56   #2010
kashin
Raczkowanie

GG do kashin
Dot.: Jesienią zaczyna się szkoła - nasz berbeć do nas "Mamo!" zawoła (IX - X 2009)

Wczoraj miałam w domu aniołeczka a dzisiaj diablę. No taka życia. Na spacerze spała jakieś 45 minut. Dwa razy zasnęła w kołysce. Tyle że budziła się po pięciu minutach z wrzaskiem. Teraz też już niby spała, ale się obudziła z lamentem. Ale to TŻ ma dzisiaj dzień usypiania, więc się nie stresuję. Jeszcze.

Katarzinka ogromniaste brawa dla Agatki! Wow! Tak szybciutko? Filmu na wizaż chyba wrzucić nie można, ale na pewno można na youtube a tu wkleić link

Miss.hot moja mikstura już wymieszana i zagotowana. Teraz się "naciąga". Pachnie całkiem przyjaźnie, zobaczymy jakie będzie w smaku
Grześ jak zwykle przeuroczy! A kuzynka dorodna - normalnie udana rodzinka

Bea dzisiaj Tyśka Cię wołała. Ale nie powiedziała o co jej chodzi
Jak ja brałam pigułki, a było to dawno, daaawno temu, to Gin wypisywał mi receptę na 3=4 m-ce.

Aniago25 jak to się robi żeby dziecko sobie leżało w bujaczku i spało w dzień? Półtorej godziny snu dziennie to my mamy od jakiegoś miesiąca. I to jak dobrze pójdzie
Słodkie uśmieszki Laurki. Aż trudno uwierzyć że potrafi marudzić

Cytat:
Napisane przez joannah Pokaż wiadomość
To ja rzeczywiście kurdupel przy tobie

Eloteteie też taka długa. To już jest nas trzy sztuki. ciekawe czy nasze dzieci też będą wysokie. Mój TŻ 10 cm niższy, więc trudno stwierdzić. Podobno dzieciaki dziedziczą wzrost po wyższym z rodziców (gdzieś wyczytałam?). No i generalnie tendencja wzrostu nowych pokoleń jest raczej wzrostowa

Cytat:
Napisane przez karamari Pokaż wiadomość
Popłakałam się ze śmiechu!!!
A może po prostu Wodnik? Ja jak poprosiłam męża o malinę po porodzie, to codziennie mi przynosił po 2 pokrzywy A ostatnio jak nie było czerwonej soczewicy, to wziął zieloną, brązową i soję:haha ha:
Ryby
Teraz ja ryczę ze śmiechu

Karamari żeby dojść do formy sprzed ciąży powinnam chyba 300 brzuszków na jeden raz robić Rozstępów na szczęście też mi oszczędzono. Czyżby cudowne właściwości rossmannowskiej oliwki? Linea negra poszła w niepamięć, sutki pojaśniały, ale za to zauważyłam że w miejscach gdzie Mała najczęściej zaciska szczenę (oj jak zaciska ) mam coś a la wgłębienia (?!). Chociaż teraz jak kukłam, to nic nie widzę. Ale teraz zatoczki mam wypełnione, więc może się wyprasowało

To jak jest, wiesz coś nt. tego golfu Lenny Lamb, bo mi nie odpisałaś

------------------------
Ta herbatka mi smakuje i żadnej popitki do niej nie potrzebuję. Zaprawiona jestem w piciu wszelkiej słomy, więc moje podniebienie kontente.

---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ----------

Cytat:
Napisane przez aliisanka Pokaż wiadomość
siedzę tu z Wami, bo mam stres, i nie wiem czy będę w nocy spać
Kotki, przytoczy mi któraś tą cudowną mieszankę na mleko? poproszę męża żeby w razie czego kupił, jak będę w szpitalu wybaczcie, ale nie chce mi się szukać
Te, Aliisanka, a Ty nie powinnaś iść spać? Masz ostatnią niepowtarzalną okazję się wyspać
Tak w ogóle, to Ty masz i podgrzewacz, i sterylizator, i kropelki na brzuszek, i zaraz herbatkę na laktację, a zaraz się okaże że sikasz mlekiem na 5 metrów gdy tylko o tym pomyślisz, Małgosia będzie bezkolkowa a butelkę to zobaczy na ilustracji w książeczce I tego Ci życzę! (jakby co to sprzedasz wszystko na allegro )