Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Gosiowe modelinki ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-03, 21:08   #7
rusa1ka
Zadomowienie

Dot.: Gosiowe modelinki ;)

Cytat:
Napisane przez kolczyki Pokaż wiadomość
albo mi sie wydaje albo jedna i ta sama osoba wrzuca swoje prace i sama siebie z nowo założonych kont chwali podejrzane
Tak, czy siak - podejmę się oceny
Ja na modelinie nie znam się w ogóle - to tak na wstęp - dlatego moja wypowiedź dotyczyć się będzie głównie kwestii estetycznych.
Zauważyłam, że masz problem z loopami - musisz je poćwiczyć - jak mnie pamięć nie myli, dokładną instrukcję masz w Wątku dla Zielonych. Zastanawiają mnie te kółeczka w pierwszych kolczykach - sama je robiłaś? Są bardzo koślawe - nieładnie to wygląda.
W Twoich pracach brakuje mi bardzo przekładek czy nawet zwykłych kuleczek - dzięki nim prace wyglądają ciekawiej.
Brązowy kąplet - kwadraty trochę koślawe - i znów loopy do poprawy. I jeszcze taka rada - postaraj się robić loopiki tuż przy koralikach - dzięki temu nic nie bedzie fruwać.
Komplet zielony - przy kolczykach lepiej używać szpilek, albo gwoździków
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1259868042 - zdecydowanie odradzam pozostawianie gołych drutów - zobacz jakie są koślawe :/
Sreduszko chyba najlepsze - dla mnie zbyt kolorowe - ale najbogatsze z całego wrzutu

PS: Jeszcze raz podkreślam - popraw loopy.
PS2: I na koniec muszę dodać - bo nie wytrzymam - skąd Ty wytrzasnełaś jakie dziwne bigle?

"Trzeba robić to, co się lubi, i wtedy robi się to dobrze" - Andrzej Zaucha

rusa1ka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując