Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rocznik 86 - najbardziej fascynujące kobiety i nie tylko :P część 2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-03, 23:23   #1175
jojla
Zakorzenienie

Dot.: Rocznik 86 - najbardziej fascynujące kobiety i nie tylko :P część 2

A ja tam lubię świąteczną atmosferę wokoło

a sylwestrem jakoś specjalnie się nie przejmuję ani nie czuję żadnej presji, że ma być jakaś fajna impreza bo inaczej klapa Podejrzewam, że w tym roku ponownie spędzę ten wieczór w domu bez specjalnych planów, no tylko jakiś dobry alkohol się może znajdzie

Cytat:
co do tego jak znajomi się chwalą to mnie czasami śmieszy najbardziej koleżanka, która była na tej samej imprezie co ja, ale o 10 jej się film urwał i sobie coś dopowiedziała...
a co do domówek, to ja mam taką paczkę, z którą robimy wspólnie zakupy, ze wspólnej puli, potem spotykamy sie i wspólnie przygotowujemy a potem zostajemy i jak się pozbieramy to razem pucujemy wszystko... SPRAWIEDLIWIE
super, że masz takich fajnych znajomych bo rzeczywiście zwykle bawić się chcą wszyscy a sprzątać później nie ma kto

Cytat:
Dziękuję Najdlużej wytrzymałam 3 tygodnie i muszę pobić ten rekord. Widzę, że dużo dziewczyn na wizażu postanawia sobie 100 dni bez slodyczy. To musi byc hardcore
ja tam się w wątku nawet kiedyś wpisywałam bo miałam takie wielkie plany ale po miesiącu wymiękłam

Dobranoc

jojla jest offline Zgłoś do moderatora