Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - 01.12.09 -> jeszcze nie jest za późno! Rozpocznijmy nowy rok szczuplej.. :))
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-04, 09:57   #291
caaalajaa
Zadomowienie

Dot.: 01.12.09 -> jeszcze nie jest za późno! Rozpocznijmy nowy rok szczuplej.. :))

Cytat:
Napisane przez milusia1991 Pokaż wiadomość
Oczywiście że możesz się dołączyc ! Powiedziałabym nawet że musisz ;p razem raźniej Tak najlepiej nie mówic sobie że "od jutra zaczne diete a dziś sobie jeszcze pofolguje" albo "od poniedziałku" nie nie. Jak sie poprostu nie zacznie od teraz od tej chwili to się nie zacznie w ogóle z rególy :p

Ależ dzisiaj sobie pospałam do 9 Już nawet nie pamiętam kiedy tak długo spałam Weszłam sobie rano na wage i jest 52,8 Nooo masakra! A wczoraj wydawało mi się że tak dużo zjadłam że tylko modliłam się żeby nie było więcej niż te 53~!

Dziś weekend nam się zaczyna-chyba najtrudniejszy etap w diecie :p ehhh ale kiedy widzi się że waga idzie w dół to motywuje i daje siłę do nie jedzenia tego i tamtego
Za 20 dni wigilia ! mmm moje ukochane pierożki i zupka grzybowa, barszcz z uszkami i sałatka, mmm paluszki rybne... ... :P ahhh nie tego dnia sobie nie będę żałowac Ale wiem że nie zjem już tak dużo jak rOk temu z prostej przyczyny- chyba mi się żołądek skurczył. Szybko czuje się syta a jak zjem za dużo to tak jakby mi sie w srodku cos rozrywało normalnie ...
pozdrowienia dla was!!!!
noo weekendy są najgorsze.. ja dzisiaj jade do TŻ na weekend i nie wiem jak to będzie z moją dietką.. napewno, słodyczy nie będę jadła.. i będę starała się dietkę trzymać ale nie wiem jak to będzie.. obiadki u teściowej będę musiała zjeść.. bo zaraz zacznie się gadanie że z czego ja się znowu odchudzam..

Cytat:
Napisane przez cherrylady94 Pokaż wiadomość
Witam, witam i o zdrowie grzecznie pytam !

Słuchajcie chciałam się zapytać: Czy mogę do was dołączyć?
Pora się zacząć odchudzać bo przez osotani rok przytyłam ok 8kg :-( Tak więc zostałam z 67 kg wagi i 168cm wzrostu... Nie za fajnie.

Postanowiłam więc, że wciele w końcu plany z "Jutra" na "Dziś" i będę wdzięczna jeśli mnie tu zechcecie
zarazszam zapraszam * jaki masz ceel? pozbyć sie tych 8 kg?

OD DZIŚ i koniec! żadne od jutra bo to nie działa:P

ja już po śniadanku..(jogurt naturalny z musli i łyżeczką dżemu +kawa zbożowa.. ) zjem w domu jeszczę 2 śniadanie (3wafle ryżowe z szynką serkiem z ziołami i warzywami) obiad zjem już u TŻta ( 3majcie kciuki żeby się udało!

http://guseve.blogspot.com/

odchudzam się...

11.08.09 - mój Giee <3

caaalajaa jest offline Zgłoś do moderatora