2009-12-04, 09:40
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2010 cz.III
Cytat:
Napisane przez filka2
Adusia waży 2320 i jednak sie odwróciła główka  wszystko dobrze,szyjka sie skraca i mięknie ale odpowiednio do wieku ciązy,nie grozi mi poród w grudniu
|

Cytat:
Napisane przez brzoskwinia82
Zlecił mi mocz i morfologię normalnie i do tego WR, HBS i GBS (to na tego paciorkowca). Myślę że przy następnej wizycie Ci zleci. Ja mam zagrożenie przedwczesnego porodu to może dlatego już, wczoraj 34 tydzień zaczęłam.
|
Ja nie mam zagrożenia przedwczesnego porodu (w niedzielę zacznę 35 tc), a gin wczoraj pobrała mi próbki na paciorkowca, na resztę badań dostanę skierowanie 17.12
Cytat:
Napisane przez lila12
Słuchajcie, jakie macie kocyki na "wyjście ze szpitala" - o ile w ogóle? Duże, grube - coś mnie zamroczyło i sama nie wiem ale chyba na śpiworek do nosidełka to kocyk będzie potrzebny....
|
Ja wezmę cienki kocyk, taki do przykrycia malucha w szpitalu. Do wyjścia ubiorę go w kombinezonik i jak będzie zimno to ew. go przykryję tym kocykiem (ale do samochodu nie powinno byc daleko )
Cytat:
Napisane przez KarmazynowyKamyk
No więc zamówiłam taki sam jak tamten, ale 34J czarny...
Najwyżej przedłużkę kupię, albo jakoś będę przerabiać...
Mam nadzieję, że z GB szybko dotrze, bo z Hong Kongu miesiąc mi ostatnio paczka szła i jedna nadal nie doszła...
http://cgi.ebay.pl/ws/eBayISAPI.dll?...=STRK:MEWNX:IT
|
fajny i życzę szybkiej dostawy
Cytat:
Napisane przez pola25
|

---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ----------
Cytat:
Napisane przez Madziulka83
Dziś wizyta u gin! Mam na 14, ale mąż ma jeszcze dzwonić czy nie da się np. na 16 przesunąć, bo za bardzo na tą wcześniejszą godzinę się nie wyrobi  Zobaczymy... A jak nie to będę musiała jechać sama 
Ale już się cieszę, że zobaczę Szymona 
|
i miłego podglądania
|
|
|