Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie styczniowo-lutowe 2010 cz.III
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-12-04, 09:40   #4910
addicted to wizaz
Zadomowienie

Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2010 cz.III

Cytat:
Napisane przez filka2 Pokaż wiadomość
Adusia waży 2320 i jednak sie odwróciła główkawszystko dobrze,szyjka sie skraca i mięknie ale odpowiednio do wieku ciązy,nie grozi mi poród w grudniu

Cytat:
Napisane przez brzoskwinia82 Pokaż wiadomość
Zlecił mi mocz i morfologię normalnie i do tego WR, HBS i GBS (to na tego paciorkowca). Myślę że przy następnej wizycie Ci zleci. Ja mam zagrożenie przedwczesnego porodu to może dlatego już, wczoraj 34 tydzień zaczęłam.
Ja nie mam zagrożenia przedwczesnego porodu (w niedzielę zacznę 35 tc), a gin wczoraj pobrała mi próbki na paciorkowca, na resztę badań dostanę skierowanie 17.12

Cytat:
Napisane przez lila12 Pokaż wiadomość
Słuchajcie, jakie macie kocyki na "wyjście ze szpitala" - o ile w ogóle? Duże, grube - coś mnie zamroczyło i sama nie wiem ale chyba na śpiworek do nosidełka to kocyk będzie potrzebny....
Ja wezmę cienki kocyk, taki do przykrycia malucha w szpitalu. Do wyjścia ubiorę go w kombinezonik i jak będzie zimno to ew. go przykryję tym kocykiem (ale do samochodu nie powinno byc daleko)

Cytat:
Napisane przez KarmazynowyKamyk Pokaż wiadomość
No więc zamówiłam taki sam jak tamten, ale 34J czarny...
Najwyżej przedłużkę kupię, albo jakoś będę przerabiać...
Mam nadzieję, że z GB szybko dotrze, bo z Hong Kongu miesiąc mi ostatnio paczka szła i jedna nadal nie doszła...
http://cgi.ebay.pl/ws/eBayISAPI.dll?...=STRK:MEWNX:IT
fajny i życzę szybkiej dostawy

Cytat:
Napisane przez pola25 Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ----------

Cytat:
Napisane przez Madziulka83 Pokaż wiadomość
Dziś wizyta u gin! Mam na 14, ale mąż ma jeszcze dzwonić czy nie da się np. na 16 przesunąć, bo za bardzo na tą wcześniejszą godzinę się nie wyrobi Zobaczymy... A jak nie to będę musiała jechać sama
Ale już się cieszę, że zobaczę Szymona
i miłego podglądania
addicted to wizaz jest offline Zgłoś do moderatora