2009-12-04, 09:57
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ
Cytat:
Napisane przez Carol77
Kochanie ja tez mam troszke za mało czerwonych krwinek i niestety w ciąży one spadaja, nie martw się tym  co do biegunki to widzę, ze mamy tak samo  mnie tak strasznie jeździ po brzuchu, że szok, w nocy ok, ale w dzień jakby mi czołg jeździł  ale to bym przeżyła, tylko ta wstrętn biegunka!!!!!!!! ja już dzisiaj toaletę 2 razy odwiedziłam i od razu potem niedobrze mi było, czytałam dużo i w ciąży tak sie neistety zdarza, ze męcza biegunki  wziełaś coś nanią?? Bo ja czytałam, ze węgiel można, ale znowu na jego ulotce wyczytałam, ze lepiej sie skonsultowac z lekarzem  ja w pon będe to sie wypytam. Kochanie a Ty uwazaj na siebie!!!! Myślę, że nic się nie stało po upadku, a na usg iść nie zaszkodzi 
|
Nic nie brałam, boje się cokolwiek brać, ja zawesze miałam zaparcia, biegunka to dla mnie nowość i bieganie do toalety , Jak się wypytasz kochana to napisz co Ci lekarz poradził, bo mi głupio dzwonić do mojej gin. z takim pytaniem. Dziś zostałam w domku odpoczywam bo nocy nie przepałam. Kochana a Ty w poniedziałek dopiero na usg, biedactwo. Ja się tak wczoraj zestresowałam tym upadkiem, niby upadłam na kolana i tęką się podparłam ale wstrząsło mną troszkę, i dlatego się boje. Nie plamie, ani nic ale boje się.
|
|
|