Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czekoladomaniaczki
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-04, 13:17   #151
Ewik86
Zakorzenienie

Dot.: Czekoladomaniaczki

Cytat:
Napisane przez Serdelekk Pokaż wiadomość
Jesstescie twarde sztuki
Moze mi tez sie cos od Was wkrotce udzieli. A co do wsparcia w TZecie to faktycznie jest wazne!!! A moj to mnie w ogole nie wspiera w srode porzyjechal po mnie z czekoladowymi ciasteczkami i mu krzycze a to co tu robi, a on dla Ciebie Az mi sie glupio zrobilo..bo on tak z serca i tak sie nawalczylam!!! i zostalo ostatnie ciasteczko..i mi mowi Kochanie zjedz chociaz jedno i mu powiedzialam zeby sam sobie zjadl!!!
Jak mu mowie, ze ma dziec bezczekoladowy to do niego nie dociera

No cóż, Twój TŻ ma dobre chęci, to się liczy Po pewnym czasie powinien się przyzwyczaić, że nie jadasz zbyt często słodkości

Cytat:
Dokladnie tak jak mowisz!!!
Jak sie odchudzacie to omijajsie szerokim lukiem banany!!!
Podobno jeden ma tyle kalorii co kotlet schabowy!!!
Ech, ja tak lubię bananay. Według moje tabeli jeden banan ma 105 kcal, a kotlet schabowy 100g 193 kcal.

Cytat:
Te "lentiki" to oczywiscie mialy byc"lentilki" a tak doslownie to sa "Minstrelli" tylko ja tak na nie mowie, a to sa takie jakbys zgnotla koleczke czekoladowa i oblala ja taka czrupiaca skorupka..ale o tym lepiej nie mowmy, bo mnie wszyscy zlinczuja
z opisu wynika, że są przepyszne Co ja gadam Na pewno są okropne

Cytat:
Ewik mam nadzieje, ze sie nie skusisz!!
A ja bede obchodzic urodziny w sobote, wiec bez tortu sie nie obejdzie!!
Ale ogolnie to i tak zauwazylam, ze jem mniej slodyczy.
A wczoraj jak wrocilam z yogi, a moj TZ oczywiscie glodny to zostawilam go z lodowka i ucieklam sie kapac, bo inaczej napewno juz by mi wciskal jakies jedzenie, a zwlaszcza ze kupil takie francuski ciastka z czekolada w srodku!!!
Mowie Wam zycie to walka, pod kazdy wzgledem..
Też mam taką nadzieję

Kochana to wszystkiego dobrego Ci już dziś życzę! Spełnienia marzeń, miłości i pokonania swoich słabości!

Dominika

Alicja
Ewik86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując