2009-12-04, 13:17
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czekoladomaniaczki
Cytat:
Napisane przez Serdelekk
Jesstescie twarde sztuki 
Moze mi tez sie cos od Was wkrotce udzieli. A co do wsparcia w TZecie to faktycznie jest wazne!!! A moj to mnie w ogole nie wspiera w srode porzyjechal po mnie z czekoladowymi ciasteczkami  i mu krzycze a to co tu robi, a on dla Ciebie  Az mi sie glupio zrobilo..bo on tak z serca i tak sie nawalczylam!!! i zostalo ostatnie ciasteczko..i mi mowi Kochanie zjedz chociaz jedno i mu powiedzialam zeby sam sobie zjadl!!!
Jak mu mowie, ze ma dziec bezczekoladowy to do niego nie dociera 
|
No cóż, Twój TŻ ma dobre chęci, to się liczy Po pewnym czasie powinien się przyzwyczaić, że nie jadasz zbyt często słodkości 
Cytat:
Napisane przez Serdelekk
Dokladnie tak jak mowisz!!!
Jak sie odchudzacie to omijajsie szerokim lukiem banany!!!
Podobno jeden ma tyle kalorii co kotlet schabowy!!!
|
Ech, ja tak lubię bananay. Według moje tabeli jeden banan ma 105 kcal, a kotlet schabowy 100g 193 kcal.
Cytat:
Napisane przez Serdelekk
Te "lentiki" to oczywiscie mialy byc"lentilki" a tak doslownie to sa "Minstrelli" tylko ja tak na nie mowie, a to sa takie jakbys zgnotla koleczke czekoladowa i oblala ja taka czrupiaca skorupka..ale o tym lepiej nie mowmy, bo mnie wszyscy zlinczuja 
|
z opisu wynika, że są przepyszne Co ja gadam Na pewno są okropne 
Cytat:
Napisane przez Serdelekk
Ewik mam nadzieje, ze sie nie skusisz!!
A ja bede obchodzic urodziny w sobote, wiec bez tortu sie nie obejdzie!!
Ale ogolnie to i tak zauwazylam, ze jem mniej slodyczy.
A wczoraj jak wrocilam z yogi, a moj TZ oczywiscie glodny to zostawilam go z lodowka i ucieklam sie kapac, bo inaczej napewno juz by mi wciskal jakies jedzenie, a zwlaszcza ze kupil takie francuski ciastka z czekolada w srodku!!!
Mowie Wam zycie to walka, pod kazdy wzgledem..
|
Też mam taką nadzieję 
Kochana to wszystkiego dobrego Ci już dziś życzę! Spełnienia marzeń, miłości i pokonania swoich słabości!
|
|
|