Dot.: Marka: Żony, Model: Wyjątkowe, Rocznik: 2009 /część XV
Cytat:
Napisane przez kaska87
póki co sie nie martwię  w poniedziałek idę do niego mamy się na zabieg umówić a póxniej zobaczymy co i jak jak próbki wrócą z labor. ale sama jestem sobie winna bo chodziłam do gina tylko po receptę i zawsze sie od badań wykręcałam i mam za swoje 
|
Czy to jest coś związane z nadzerka??
Ja chodze do gina dwa razy w roku , tylko ze ja mam uczulenie na te rekawiczki ich i zawsze o badaniu robi mi sie stan zapalny 
Ja tez mam lekki uraz do gina bo moj pierwszy gine mi zostawił pamiatke w postaci nadzerki bo mi zrobiła cytologie tak ze mi rane zrobiła idiotka Bezmyslność ludzka czasami nie zna granic.
---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ----------
Cytat:
Napisane przez Maggie1983
 dziewczyny, normalnie walcze ze soba, zeby nikt mnie nie znalazl spiacej z glowa na biurku 
a co do menu to ja wlasnie tez glownie salatki i tak mi sie przypomnialy z mojego wesela takie roladki w galaretce  musze sprobowac 
a komplet do przedpokoju-hmmm zawsze to lepsze niz taki zwykly srebrny druciak  poza tym korzystna cena i bardzo praktyczny  na ta gorna polke na buty stworze duza poduche ladnie obszyta zeby mozna bylo usiasc przy zakladaniu butkow 
|
Szczel redbula to ci minie 
---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ----------
Cytat:
Napisane przez myszka_maj
widze ze u ciebie tez kulinarny piatek?
u mnie dzisiaj w menu
- flaczki - TZ ulubione, wiec wiadomo dlaczego 
- ciasto kokosowe z galaretką -na deser 
- i na drugi deser.... JA 
nie ma za co
|
To twój mąż nie może sie za bardzo objeść
|