Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Marka: Żony, Model: Wyjątkowe, Rocznik: 2009 /część XV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-04, 13:58   #404
Sysunia_d
Zakorzenienie

Dot.: Marka: Żony, Model: Wyjątkowe, Rocznik: 2009 /część XV

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
póki co sie nie martwię w poniedziałek idę do niego mamy się na zabieg umówić a póxniej zobaczymy co i jak jak próbki wrócą z labor. ale sama jestem sobie winna bo chodziłam do gina tylko po receptę i zawsze sie od badań wykręcałam i mam za swoje
Czy to jest coś związane z nadzerka??
Ja chodze do gina dwa razy w roku , tylko ze ja mam uczulenie na te rekawiczki ich i zawsze o badaniu robi mi sie stan zapalny
Ja tez mam lekki uraz do gina bo moj pierwszy gine mi zostawił pamiatke w postaci nadzerki bo mi zrobiła cytologie tak ze mi rane zrobiła idiotka Bezmyslność ludzka czasami nie zna granic.

---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ----------

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
dziewczyny, normalnie walcze ze soba, zeby nikt mnie nie znalazl spiacej z glowa na biurku
a co do menu to ja wlasnie tez glownie salatki i tak mi sie przypomnialy z mojego wesela takie roladki w galaretce musze sprobowac
a komplet do przedpokoju-hmmm zawsze to lepsze niz taki zwykly srebrny druciak poza tym korzystna cena i bardzo praktyczny na ta gorna polke na buty stworze duza poduche ladnie obszyta zeby mozna bylo usiasc przy zakladaniu butkow

Szczel redbula to ci minie

---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ----------

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
widze ze u ciebie tez kulinarny piatek?

u mnie dzisiaj w menu
- flaczki - TZ ulubione, wiec wiadomo dlaczego
- ciasto kokosowe z galaretką -na deser
- i na drugi deser.... JA

nie ma za co
To twój mąż nie może sie za bardzo objeść

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png

17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek
Sysunia_d jest offline Zgłoś do moderatora