|
Zadomowienie
Przekupka: 22 pkt / 100% pozyt.
|
WYMIENIĘ kilka :)
WĄTEK NIEAKTUALNY!!
Witam 
Robiąc porządki w szafkach znalazłam kilka nieużywanych kosmetyków, wymienię je ale tylko na coś, co jest mi koniecznie do życia potrzebne Ostatnio poszukuję sporej torby na ramię, kolor raczej stonowany Proponujcie, może akurat
A tu moje kosmetyki na wymianę Zdjęcie może zamieszczę później, jak będę miała chwilę, żeby je zrobić 
1. Laroche-Posay POSTHELIOS balsam po opalaniu, próbka 40 ml, dostałam do filtru, otworzona jakioś w sierpniu,użyta ze 2 razy na rękę, data ważności 01.2012 r.
2. VICHY AERA TIENT MINERAL puder mineralny, z zagranicy, kolor najjaśniejszy 10 OPAL, opakowanie 5 gr, w kartoniku, z pędzelkiem jeszcze w folii, używany, ale jest go jeszcze bardzo dużo, nawet nie ma znaku ubytku, otworzony na wakacjach, są jakieś kody, nie wiem jak je roszyfrować, ale mogę podać NIE MA
3. LOREAL MINERALS EYE-LINER, sypki liner mineralny, nr 02 CZARNY, kupiony i otworzony na wakacjach, użyty 2-3 razy
4. LOREAL MINERALS CIEŃ SYPKI nr 03 brzoskwiniowy, kupiony i otworzony na wakacjach, z zagranicy, użyty kilk
5. AVON cienie sypkie iskrzące z aplikatorem, kolor pech i chocolate, użyte chyba 2 x, mają z rok, ale chyba jeszcze są ważne
6. JOKO cień sypki biały perłowy, przeterminowany, ale śłicznie iskrzy
7. JOKO cień czarno-szary mineralny, z lusterkiem z ekskluzywnej kolekcji, użyty kilka razy, też ma około roku, ale nic mu nie dolega
8 Balsam z apteczki babuni nawilżąjąco-regerenujący do włosów suchych i zniszczonych 200ml, mały ubytek, z wymiany, ważny do 03.2011
9. ZIAJA YIN TIN peeling antybakteryjny w żelu, 80 ml, niewielki ubytek, trzeba szybko zużyć do 04.2010
10. Odsypki soli:
- w proszku - brzoskwiniowa
- gruba - oliwkowa
- gruba - mleko i miód
11. PRÓBKI:
- VICHY NORMADERM zestaw do mikrodermabrazji
- VICHY NORMADERM tonik
- VICHY NORMADERM mleczko do demakijażu
12. MAYBELLINE DEFINE-A-LASH zielony, z przełożona szczoteczką z różowego, akurat na wypróbowanie , MAM TEŻ TAKI SAM TUSZ, TYLKO RÓŻOWY Z PRZEŁOŻONĄ SZCZOTECZKĄ Z ZIELONEGO, TEGO ZOSTAŁO JESZCZE TROCHĘ WIĘCEJ (szczoteczki mogę przełożyć)
13. DOKŁADAM ETIAXIL NIEBIESKI, OTWORZONY NA WAKACJACH, UŻYTY 2-3X, DATA WAŻNOŚĆI 02.2014
14. DOKŁADAM ŻEL POD PRYSZNIC ESPRIT CONNECT FOR HER, OTWORZONY GDZIEŚ W OKOLICACH WAKACJI, ZOSTAŁO JESZCZE OKOŁO POŁOWY, MOŻE NAWET TROCHĘ WIĘCEJ NIŻ POŁOWA Z 75ML
15. DOKŁADAM MAYBELLINE SHIMMER POWDER, DATA WAŻNOŚCI MINĘŁA 09.2009, JAKOŚ NIE DAJĘ RADY GO SAMA ZUŻYĆ, WIĘC MOGĘ ZROBIĆ SPORĄ ODSYPKĘ
16. Cienie przeterminowane, lub z gazet bez daty ważności, może jednak komuś kolor podpasuje (zamieszczone na dwóch zdjęciach), kosmetyki 1-15 brak zdjęć
Kosmetyki wymienione zaznaczę na czerwono 
PS.WIEM, ŻE TO NIE WĄTEK UBRANIOWY, ALE WCZORAJ KUPIŁAM RAJSTOPKI, KTÓE NA MNIE SĄ ZA KRÓTKIE I SZKODA TYLKO NA RAJSTOPKI ZAKŁADAĆ NOWY WĄTEK NA CIUCHLANDII WIĘC DOKŁADAM NOWE RAJSTOPKI Z MIKROFIBRY-TYLKO PRZYMIERZONE, KOLOR ŚŁIWKA, GRUBOŚĆ 40, ROZMIAR 4
Edytowane przez magduśka
Czas edycji: 2010-03-06 o 13:16
|