Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie MARCOWO-KWIETNIOWE 2010 r. CZ II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-04, 19:42   #777
madziwnia
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to madziwnia
Dot.: Mamusie MARCOWO-KWIETNIOWE 2010 r. CZ II

Cytat:
Napisane przez fasolka73 Pokaż wiadomość
A wiecie, że chyba coś w tym jest....
mój małż szaleje za brzuszkiem, powiększające się miseczki też go rwą , a jak chodzimy np. po markecie na zakupach, to on mnie co chwila łapie za rękę, choć kiedyś snuł się jakieś 6 m za mną. Ja pytam dlaczego, a on " bo ciągle się faceci za Tobą oglądają i muszę Cię pilnować"... I fakt, jakoś tak się oglądają bardziej, aż mnie to peszy ...
wiesz dzis też zauwazyłam jak ledwo sie wczłapałam na pietro w domu handlowym to mijał mnie jeden młody gośc i az w oczy we mnie wbijał i jak schodziłam to ten za mna a potem zanim ja zeszłam to on niby smsa wysyłam juz na dole hihihi ja taka wileka ale ma sie to cos....
mówia że ****iki w oczach zawsze sa

JESLI CHODZI O MISECZKI. buuuuuuuuu kupiłam sobie nowy spadochron 85 E
Cytat:
Napisane przez drcron Pokaż wiadomość
i

Dziewczyny jak to jest z tymi rozmiarami bo nigdzie nei moge znalesc ??
56 - 62 to noworodek
68 - to ilo miesieczne dziecie ?? i tak dalej i tak dalej ??
Rozmiary nie sa adekwantne do miesięcy pięcioro dzieciaczków sie urodziło u mnie w tym roku i powiem wam że to zalezy od dziecka np. 1,5 msc chłopczyk nosi rozmiar 68 gdzie jedo rówiesnik nosił 62 i naparwde uwierzcie ten pierwszy mega wielki na 3-4 msc wyglądał

przyszły moje meble moja sypialnia!!!!
w tygodniu bedziemy montowac bo we wtorek dopiero montuja panele a dzis brat pokój maluje narazie na biało a w poniedziałek na kolor ale mam problem
pomożecie:

Taka mam sypialnie:
http://www.gawin.pl/index.php?page=main&lang=pl
pościel do łożeczka i zasłonki seledynowe:
http://www.allegro.pl/item830364458_...20_milpol.html
narzuta na łożko tez delikatnie sielona ale nioe taki rażacy jak posciel

i nie wiem jaki kolor ścian
aby pasowało do tego wszystkiego plus pod uwage że tam bedzie dziecko bo ogolnie ten kolor co jest przy meblach na scianie jest fany ale nie do pokoiku dla dziecka

Prosze pomóżcie

Pola ur. 3 czerwca 2014!
madziwnia jest offline Zgłoś do moderatora