2009-12-04, 21:02
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: dr A.Sankowski
Cytat:
Napisane przez szonja
Bo ja nie lubię jak ktoś wystawia opinie nie będąc nawet pacjentem, od orzekania o winie jest sąd, a nie forum, oskarżanie na forum jest niezgodne z netykietą.
|
w porządku.. o orzekania winy jest sąd..fakt... zapewne gdyby tylko Mya miała więcej siły to wygrałaby sprawę, jednak nie dziwię się jej, że nie ma siły użerać się z tymi partaczami.. 
powiedz mi szonja... długo tak będziesz szła w zaparte? ok wyraziłaś swoje zdanie, że jesteś zadowolona i takie tam.. ale daj już dziewczyno spokój z polecaniem tego doktorka... dla mnie jest on zwykłym partaczem, który zostawił dziewczynę w potrzebie, twierdząc, że jest wszystko Ok... powiedz mi gdzie etyka lekarska... "po pierwsze: NIE SZKODZIĆ" Ok może zdarzyć się, że coś nie wyjdzie, ale gdyby był lekarzem z prawdziwego zdarzenia, godnym polecenia itp. itd (jak twierdzisz), nie zostawił by pacjenta i przyznał się do błędu i nie wmawiał Mya ciemnoty, że wszystko jest OK... to jest bardzo nie w porządku!! Reklamę czas zakończyć, gdyż każda nowa będzie uświadamiana jaka krzywda spotkała naszą koleżankę z rąk doktora S...
|
|
|