2009-12-04, 20:48
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: etorebka.pl część IV
Cytat:
Napisane przez Iwa_iw
Anah pięknie Ci z Landią
jak mi się nie odwidzi to jutro składam zamówinie na czerwoną Mari, ale cholerka kuszą mnie też inne kolory i torebki no.....
|
dzięki Iwa
wpadłaś po uszy
Cytat:
Napisane przez Iduś
Fajna jest, ale chyba jednak bym się na nią nie skusiła. Coś mi w niej nie pasuje tylko nie wiem co 
|
może wielkość. jest ogromna a nie każdemu to odpowiada. ja do takiej wielkości trebek nie jestem przyzwyczajona, ale dzisiaj Landi miała debiut na mieście i spisała sie na medal. Nie czułam jej na ramieniu, jest lekka, nie zsuwała sie i schowałam do niej mnóstwo rzeczy co jest dla mnie ważne, choc nie powiem, ze nie chciałabym mieć niedużej zgrabnej torebeczki i liczę, że na wiosne taka sobie sprawię. Oczywiście na etorebce, bo liczę, ze taka sie pojawi
Cytat:
Napisane przez golabek
Zapisuję się oficjalnie do klubu etorebko-maniaczek  Od wczoraj jestem właścicielką elvie  Niestety to prawda że etorebka wciąga bo już wybieram następną  Odbierałam osobiście i pan miał niezłą minę jak zobaczył moją listę torebek do obejrzenia  Jakieś 12 pozycji a to zaledwie kilka modeli w różu,szarym i kawie z mlekiem.A gdzie reszta 
Teraz szukam fioletowej torebki koniecznie wchodzącej na "zimowe" ramię.
Myślę na saphirą i anori.Czy ktoś skusił się już na anori?Jestem ciekawa tego sznureczka
Papiszynko oglądałam wczoraj Mari  Kolor identyczny jak na stronie.Torebka jest bardzo miękka i zupełnie nie trzyma fasonu na długim pasku.Gnie się na pół.Nie spodobała mi się.
|
Witaj w klubie
|
|
|