Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - "Nie jesteś pełnoletnia a to mi przeszkadza."
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-04, 21:59   #16
MaggieLDN
Przyczajenie

Dot.: "Nie jesteś pełnoletnia a to mi przeszkadza."

Facet poprostu nie jest Tobą zainteresowany, może podoba mu się inny typ dziewczyn a że akurat jesteś niepełnoletnia to miał pretekst. Ja gdy miałam 15 lat to miałam chłopaka co miał 19 i wcale mu to nie przeszkadzało no fakt byłam psychicznie o wiele dojrzalsza od moich rówieśniczek, fizycznie także dobrze wyglądałam ale niestety nie wyszło bo musiałam wyjechać za granicę... Po dzień dzisiejszy o nim myślę i się zastanawiam co by było gdybym nie wyjechała.. Ale może i dobrze się stało bo gdyby mnie naprawdę kochał to by do mnie przyjechał. A apropo seksu to z tego względu że nie byłam już dziewicą to też nie miał z tym problemu. A tamten facet naprawdę nie jest Ciebie wart. Moja przyjaciółka gdy miała 16 to miała chłopaka co miał 26 i nigdy nie powiedział że mu przeszkadza że ma tyle lat ile ma. A tamten facet to pewnie jakiś dupek co mu zależy na opinii swoich znajomych i głupio by mu było być z Tobą być może. Radzę Ci poszukaj sobie kogoś komu nie będzie przeszkadzało ile masz lat, wzrostu, rozmiar biustu etc.
MaggieLDN jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując