Zakorzenienie
Przekupka: 158 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Ostatni wątek! Szybko się pozbędę-kosmetyczka,zapachy,etc.
DOKŁADKA
puder sypki joko virtual, naturalny odcień, miły zapach, matuje, nie zapycha, fajny naturalny efekt, napis troche stary, zostało ok 1/3 opakowania, ponad łyzka stołowa
celine dion les notes spray
krem matująco-nawilzający plante systeme essentiel, wazny do 05.2010, otwarty w lutym tego roku, własciwie przechowywany, higieniczny dozownik, uzyty kilka razy, ubytek minimalny,krem jest bardzo wydajny, jedna porcja wystarczy na całą buzię-bardzo dobry krem ale nie zdaze zuzyc, to lekka emulsja, szybko sie wchłania, nie zapycha, nawilza,
KWC-http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...-mieszanej.htm
peeling morelowy Yves Rocher, uzyty raz, dla mnie za delikatny
NOWA SZMINKA BOURJOIS DOCTEUR GLAMOUR 12 BRUN O P'TITS SOINS, sprawdzony kolor na dłoni, kupiona w perfumerii, odcien taki lekki brązo-beżyk, wydawał mi sie bardziej cielisty ale odcien do nie nie pasuje;(
zel do mycia dla skóry trądzikowej, tłustej Pharmaceris, nowiutki-chętnie na inny do mycia twarzy
portfelik NICI, wewnatrz stan idealny, zewnatrz futerko jest juz płaskawe i lekko przybrudzone, mysle ze wanish sobie z tym poradzi
odlewka 50 ml szklany słoik (lub całość) maści na żylaki i siniaki-ziołowa, doskonała, siniaki wchłaniają sie juz po 1 nocy, mega wydajna, nie zuzyje całego opakowania
NOWY W FOLII KREM NA PIERWSZE ZMARSZCZKI NA DZIEŃ INOSITOL YVES ROCHER-zamienię na inny krem na pierwsze zmarszczki na noc,jakis apteczny albo olay, chętnie nowy, to mój zapas wiec wymienie tylko i wyłącznie na inny krem
Edytowane przez Violette_24
Czas edycji: 2010-03-15 o 16:59
|