|
Dot.: Mamusie MARCOWO-KWIETNIOWE 2010 r. CZ II
drcron, apropos tego ucisku to mi przypomina coś co i ja mam. W internecie zidentyfikowałam to jako refluks przełykowy, ale nie wiem czy to to samo. A masz zgagę często??? Ponoć w ciąży zdarzają sietakie problemy bo macica się podnosi, unosi żołądek i stąd wracanie pokarmu i takie uczucie w przełyku. Ja to aż sie dusiłam jak mi się pierwszy raz to zrobiło i nie chciało puścić. Puściło w końcu ale czasem wraca i chyba nie mam innego wyjśćia jak się przyzwyczaić... Ale lekarza na wizyie zawsze możesz spytac jakby się powtarzało.
ojjjjjjjj ale zmęczona jestem po tym szpitalu, ostatnią noc przespalam bez wstawania na siku, ale o 6 była pobudka. Codziennie mnie to rozśmieszało - przychodziła położna i mierzyła wszystkim temperaturę takim dziwnym termometrem ( na podczerwień???bo nawet go nie przykładała do czola) i potem słuchała tętna dzidziusiów. Z boku wyglądało to jak w futurystycznej fabryce dzieciaczkow - każda mama była skanowana, ten termometr tak piszczal jak czytnik do kart albo kodow kreskowych, no komedia, mówię wam. Zawsze miałam takie skojarzenia że mamy czipy i nas w ten sposób identyfikują żeby zapisać odczyt 
idę spać bo już bredzę troszku. A Izumi gdzieś się podziała????
Edytowane przez martuko
Czas edycji: 2009-12-05 o 10:47
|