Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ
O matuchno jaka tu cisza od wczoraj!!! Poobrazaly sie czy co? 
Ja mam lenia jakich malo. Przynioslam sobie komputer do lozka, mam kawe i danio i mysle ze tak troszk pognije zanim sie za cos wezme . Wczoraj padlam po pracy. Mialo byc ciasto a ja lezalam na kanapie i co chwila usypialam. W koncu o 10 tz mnie wygnal do lozka i tak juz zostalam. Ciasto musze upiec dzisiaj al tak mi sie nie chce!!!! A co tam u was laseczki? No napiszci cos prosze 
---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ----------
Cytat:
Napisane przez anula_81
witam dziewczyny!! Przepraszam za wczorajsza absencje, ale przyszlam do domku, zrobilam karkoweczke obiadkowo w sosie, ciasto bo dzisiaj idziemy na taka pseudo wigilie do znajomych i jeszcze poukladalam w szafkach w kuchni i padlam o godz 20:45!! po czym o 22-gie przenioslam sie do lozia i spalam do samiuskiego rana  )
Teraz zaraz myjemy z tz okna tzn zastanawiamy sie bo pada taki snieg z deszczem i nie wiem czy sens jest  ale i tak znosimy ozdoby z piwnicy i dekorujemy domeczek swiatecznie  )) potem jeszcz epoukladac w kilku szafkach itp. ambitnie!!
A jutro tez mamy impreze a wieczorem koncert kolegi! nie wiem jak dociagne bo ostatnio spie jak wariatka!! dzisiaj zanim dopadly mnie mdlosci zjadlam kawalek ciasta i popilam sokiem. troche pomaga
A jak u was plany weekedowe??
Pozdrawiam prawie mikolajkowo  )
|
Ja tez dzisiaj ide na taka imprezke . Jak to gospodyni nazwala 'pre-christmas warm-up' . Bedzie grzane winko i duuuzo ciasta, mniam