2003-02-21, 18:16
|
|
Wtajemniczenie
|
sama w domu ;)
radochaaa [img]icons/icon12.gif[/img] babki jestem sama w domu [img]icons/icon7.gif[/img] pełen luz, pełen komfort [img]icons/icon7.gif[/img] bozzz...jak dawno nie byłam sama w domu cicho, spokojnie, tak milusio [img]icons/icon7.gif[/img] Finia mruczy mi na kolanach, cudowne babki na wizazu, kawka z cynamonem, cicho mi spiewa Muniek z kompa..relaxing [img]icons/icon7.gif[/img] nooo...teraz czuje, ze zyje [img]icons/icon7.gif[/img] lubicie tak ? [img]icons/icon7.gif[/img] same, bez faceta, bez dziecka, bez nikogo..[img]icons/icon12.gif[/img] ogólnie lubie ludzi i jestem optymistką, ale ..taka samotnosc czasami dobrze mi robi..[img]icons/icon7.gif[/img] nie chce mi sie dzis nigdzie lezc do knajpy, Tygrysa wysłałam do mamusi, zaliczyłam kolejny stresujący dzien w pracy..i mam kurcze wekeend [img]icons/icon7.gif[/img] bosssko [img]icons/icon7.gif[/img]
rozpisałam sie , jak zwykle a przywitac by sie wypadało [img]icons/icon7.gif[/img]
[img]icons/icon40.gif[/img]
cos ciekawego sie działo ? [img]icons/icon7.gif[/img] widze, ze Lejka nam z martwych powstała ? [img]icons/icon12.gif[/img] na szczescie [img]icons/icon7.gif[/img] [img]icons/1cmok.gif[/img] mała Tapeto [img]icons/icon12.gif[/img]
[img]icons/icon29.gif[/img] dziewczyny [img]icons/icon7.gif[/img]
|