Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-05, 13:31   #289
sas
Wtajemniczenie

Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
Witam was Kochane

wpadam tylko na chwilke, popinformowac was ze u mnie bez zmian@ nadal nie am a 2 testy wyszły negatywnie . jutro zrobie odtatni test i w poniedziałek dzwonie do lekarza

mam do was pytanko
czym rózni sie test ciazowy w labolatorium od badania beta hcg w labolatorium
wiem ze beat bada ilosc hormonów i wskazuje tydzien ciazy tak? a test ciazowy? to normalny test z moczu podobnie jak domowe testy ciazowe kupione w aptece?
wybaczcie jesli pytanie jest głupie ale nigdy takich badan w labolatorium nie robilam
Kochana ja mam tak samo @ nie ma i tez robilam dwa testy jeden jakos w przed dzien teminowej@- tzn sama ne wiem czy w przed bo w 30 dniu a ostania @ mialam w 36 dniu potem robilam wlasnie w 36 dniu i tez nic dzis jest 38 i @ nadal nie ma
ale u mnie to chyba ze stresu

Cytat:
Napisane przez anula_81 Pokaż wiadomość
witam dziewczyny!! Przepraszam za wczorajsza absencje, ale przyszlam do domku, zrobilam karkoweczke obiadkowo w sosie, ciasto bo dzisiaj idziemy na taka pseudo wigilie do znajomych i jeszcze poukladalam w szafkach w kuchni i padlam o godz 20:45!! po czym o 22-gie przenioslam sie do lozia i spalam do samiuskiego rana)

Teraz zaraz myjemy z tz okna tzn zastanawiamy sie bo pada taki snieg z deszczem i nie wiem czy sens jestale i tak znosimy ozdoby z piwnicy i dekorujemy domeczek swiatecznie)) potem jeszcz epoukladac w kilku szafkach itp. ambitnie!!

A jutro tez mamy impreze a wieczorem koncert kolegi! nie wiem jak dociagne bo ostatnio spie jak wariatka!! dzisiaj zanim dopadly mnie mdlosci zjadlam kawalek ciasta i popilam sokiem. troche pomaga

A jak u was plany weekedowe??

Pozdrawiam prawie mikolajkowo)
u mnie sprztanie caly dziennio i wieczork miklajkowy heeh
sas jest offline Zgłoś do moderatora