Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Powazny Dylemat Kumpeli - Prosze o rade!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-05, 15:43   #3
shiava
Zadomowienie

Dot.: Powazny Dylemat Kumpeli - Prosze o rade!

Cytat:
Napisane przez ZAQOCHANA Pokaż wiadomość
Witam wszystkie wizazanki. Pisze w imieniu mojej kolezanki , ktora niestety mimo mojej namowy nie chce sie tu zarejestrowac i powiedziec o swoim problemie. Napewno wiele z was pomysli ,ze to ja mam ten dylemat a nie moja kolezanka ,ale zapewniam ,ze nie jest tak. Moja kolezanka ma 25 lat i jest od 5 lat w zwiazku z chlopakiem o 3 lata mlodszym. Zanim sie jednak z nim zwiazala , byla z ok 2 lat z chlopakiem ,ktory zginal w wypadku. Ich zwiazek byl wspanialy i niestety tragicznie sie urwal. Do dzis twierdzi ,ze nikogo juz tak nie pokocha. Ostatnimi czasy ze swoim obecnym chlopakiem miala troche problemow. Ogolnie jest to fajna para, nie ma zadnego znecania sie , braku szacunku ani niczego z tych rzeczy. Mama kolezanki zaprzyjaznila sie z rodzicami jej chlopaka i czesto sie widuja. Ogolnie sa w bardzo dobrych stosunkach. Do tego z macocha chlopaka , kolezanka prowadzi maly interes. Podejrzewam, ze obie strony juz czuja sie jakby byly rodzina. Problem jest taki. Ostatnio kolezanka poszla z inna kumpela do baru. Troche wypily i poznaly tam pewnego mlodego mezczyzne. On i moja kolezanka przypadli sobie do gustu i na koniec wieczoru doszlo do pocalunku. Po tym zdarzeniu pisali do siebie smsy i rozmawiali na gg. Chlopsak ma 28 i twierdzi ,ze sie bardzi zauroczyl i chce spotkania. Chodzi o to , ze ona nie moze o tym zapomniec. Twierdzi ,ze on przyciaga ja jak magnez. I ze chyba sie w nim zakochuje. Uwaza ,ze to jak piorun z jasnego nieba spadlo. Teraz ma powazny dylemat. Spotkac sie czy nie'? Ja nie wiem co mam jej doradzic bo sama nigdy nie bylam w takiej sytuacji. Uwazam ,ze skoro byla w stanie sie zauroczyc innym facetem to do swojego wieleoletniego chlopaka nie czuje juz wiele. Jednak nie wie co ma robic. Nie chce zrywac z chlopakiem ,a z drugiej strony bardzo ja ciagnie do tego drugiego. Czy ktos z was mial taka sytuacje? Dodam tez ,ze ciezko jej ze wzgledu na jej mame ,ktora teraz ma do kogo wyjsc i ma towarzystwo bo to samotna kobieta. Nie wiem co mam jej doradzic, prosze o pomoc...

Niech sie spotka z tym facetem, ale wczesniej powinna rozstac sie ze swoim chlopakiem. Raczej nie chcialaby chyba zeby jej chlopak spotykal sie z inna w ukryciu.
shiava jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując