Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię Kosmetyki za ciuszki + moje ciuszki i buty na wymianę:)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-05, 16:40   #1
lilmary
BAN stały

Przekupka: 22 pkt / 96% pozyt.

Kosmetyki za ciuszki + moje ciuszki i buty na wymianę:)

Hej dziewczyny
Mam na wymiankę sporo kosmetyków, ciuszków, butów i innych (zmieniam mieszkanie i nie mam ich już gdzie ze sobą zabrać

Chętnie i szybko je oddam za ładne ciuszki albo dodatki w bardzo dobrym stanie. Proponujcie, napewno wszystko rozpatrzę

INNE:
1. Rękawiczki w różowo-szare paseczki, dlugie (do lokcia), model na kazdy palec (pieciopalczaste nowe, metką
2. Maskotka z zagranicznego sklepu z gadżetami z komiksów- zabawny klaun w koszulce z napisem "Oh, You didn't Know..." - fajny na prezent; na metce pola do wypelnienia od kogo jest i dla kogo - nowy, z metką
3. Satynowy ręcznie robiony notatnik w stylu japonskim - z tylu mala plamka od nowosci, postaram sie usunac - nowy
4. Biżuteria - to, co widać na zdjęciach
5. Okulary przeciwsłoneczne - białe stylizowane na diora i męskie Miami Vice
6. Kuferek na kosmetyki - mało używany

CIUSZKI:

1. NOWE DŻINSY RURKI prosto z UK!!! Rozmiar 34.
Rurki zakupione zostały w sklepie asos za 32 funty.
Model: ASOS Iggy Full Ripped Skinny Jean in the style of Mischa Barton
NOWE Z METKAMI, W FOLII

2. Marynarka marki Blend She. Kilka razy włożona. Rozmiar M. Stylizowana na vintage , boho. Poszarpana, ripped. Z tyłu napisy (rock and roll sex itp). Idealna do dżinsów.

3.
Biała lakierowana torba w stylu ROCK CHIC kupiona w firmowym butiku (ćwieki, łańcuch)

5. Grafitowa dziergana narzutka/grzybek CAMAIEU - rozmiar S/M - uniwersalny.

6. Bluzka szyfonowa Japan Style z fantastycznym żabotem, zawiązywana na szyi. Czarna w cytrynowe gwiazdki.
Rozmiar 34. NOWA.

7. Fioletowa kamizelka rozmiar XS/S

Edytowane przez lilmary
Czas edycji: 2010-01-25 o 22:11
lilmary jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując