Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - jak móc się kochac kilka razy dziennie? Pomóżcie!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-05, 19:16   #2
iloneczka1
Wtajemniczenie

Dot.: jak móc się kochac kilka razy dziennie? Pomóżcie!

Jedno i drugie może miec związek, mówie o Twoim wcześniejszym wątku odnośnie ran. Wiem od fachowcy (gin), że niebolace ranki i niegojące sie oznaczająw tym miejscu zmiany nowotworowe, przepraszam, ze Cię nastraszyłam, ale do lekarza powinnaś pójść, pewnie chodzi o otarcia, moż alergia? Ale tu nie wypowiem się.
Może lekarz poleci Ci jakiś żel nawilżający, np KY - w aptekach i lepszych drogeriach (przepraszam za kryptoreklamę)

I jeszcze jedna sprawa, ponieważ wiem od koleżanki, bo miała podobnie (ale nie rany, tylko suchość), to napiszę. Na taką suchość właśnie i po antybiotykach na grzybicę dostała globulki hormonalne Ovestinu bodajże, zawierają estriol. poprawiło sie jej znacznie. Odbudowują śluzowkę. Jak bralaś pewnie antybiotyki dopochwowe, to one sie przyczyniły.
Ale ponieważ nie można postepować w ten sposób, że jedna pani drugiej pani, co mnie pomoglo to i Tobie, zachecam do pójścia do lekarza

Jeszcze o przyjaciółce: Ona się na grzyba dość niefachowo leczyła, bo brała dopochwowo wsio, co jej proponował państwowy gin a potem prywatny, nareszcie zmieniła go i poszła na badanie mikrobiologiczne, dzieki temu zostałą wyleczona. Ale śluzowkę miała podobno jak ogon żółwia, jak to określiła. Ten trzeci zabronił jej seksu na kilka ładnych miesięcy, w ogole zabronił tam czego kolewiek dotykać, zadnych tamponów nic, tylko lekarstwa i czas.
Kotka Trufelka z białaczką, przygarnij..........

Edytowane przez iloneczka1
Czas edycji: 2009-12-05 o 19:42
iloneczka1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując