2009-12-06, 10:04
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: BIAłYSTOK, wątek zbiorczy - gdzie znajdę...
Cytat:
Napisane przez sweet.megi
Dziewczyny, może wy mi pomożecie, bo już totalnie czuję się załamana. Otóż mam problem w znalezieniu czegoś co nadawałoby się na studniówkę. Chodziłam w czwartek chyba 3 godziny po galeriach i nic nie znalazłam. Pewnie myślicie, że jestem wybredna albo, że szukam sobie jakiejś księżniczkowej sukienki na bal;p Właśnie o to w tym chodzi, że wszędzie gdzie nie zajde, to są takie zwykłe "małe czarne" strasznie dopasowane i wyglądam w nich jakbym szła na imieniny do cioci a nie na studniówkę. Jednym słowem nic specjalnego. Najlepiej żeby nie była "lejąca się" tylko trochę bombkowa, przed kolano. Znalazłam taką wymarzoną w Ryłko Fashion w Białej, no ale okazało się że nie ma rozmiary 36 a jak się spytałam ekspedientki czy może będa jakieś dostawy to powiedziała, że nie ma pojęcia;/( czy to oznacza, że za późno zaczełam szukać?) Dzisiaj chodziłam po Kawalerysjkiej i dzieje się to samo co w sklepach albo jakieś pstrokate kolory z jakimis kwiatuszkami, różyczkami, jak na choinke;/ Może to macie jakieś pomysły gdzie mam się wybrać, a może to jest za późno/wcześnie na takie zakupy? Byłabym wdzięczna za jakąkolwiek podpowiedź! dzięki;*
|
A patrzylas w de facto? Jest w kwadracie i ktoryms auchan chyba.
|
|
|