Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Brąz ZIMNY czy POPIELATY? Pytanie...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-06, 11:22   #2947
Gabi2000
Raczkowanie

Dot.: Brąz ZIMNY czy POPIELATY? Pytanie...

Cytat:
Napisane przez neith Pokaż wiadomość
Ja też marzę o mysim, czyli de facto, moim własnym naturalnym kolorze włosów. Patrzę właśnie w luterko i w świetle słonecznym widzę piękne 5-cm mysie odrosty, autentycznie szare, wręcz ze srebrnym połyskiem i wierzyć mi się nie chce, że 10-12 lat temu uważałam ten kolor za wyjątkowo nietwarzowy i zaczęłam, jak szalona, farbować włosy. Teraz od paru lat staję na rzęsach, by do niego wrócić. Kobiecie to jednak nigdy nie dogodzisz
No ale znalazłam "swoją" farbę, dość intensywnie podcinam włosy i pewnie za rok o tej porze będę mieć już tylko swój naturalny kolor.
Ze mną jest tak samo - moje naturalne włosy mają taki właśnie mysi kolor, ale oczywiście kiedyś mi to przeszkadzało (jakieś 12 lat temu) więc zaczęłam te moje biedne włosy katować różnymi farbami i kolorami.
Neith, piszesz, że znalazłaś "swoją" farbę - mogłabyś mi podać, jaka to farba?

Pozdrawiam cieplutko

---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ----------

Cytat:
Napisane przez marta301 Pokaż wiadomość
Madziunia ostatnio u fryzjerki robiłam 3/4 7.1 + 1/4 8.02 + kapkę dosłownie 5.2 i włosy wyszły baaardzo szare wręcz siwe a ja tej szarości chcę uniknąc
marta301, w lipcu pisałaś, że u fryzjerki robiłaś mieszanką: 3/4 7.1 + 1/4 8.02 + odrobinę 5.2 i włosy wyszły ci baaardzo szare wręcz siwe. Mogłabyć napisać jaka to firma? Bo w Majirel nie znalazłam odcieni 8.02 i 5.2
Gabi2000 jest offline Zgłoś do moderatora