2009-12-06, 11:31
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: American & Polish Girl cz. XII
Cytat:
Napisane przez neverstop
mam taką białą abercrombie ... w rzeczywistości niestety daleko odbiega od zdjęć  dałam za nią na allegro 450 zł, a spotkałam niedawno koleżankę w centrum i pierwszy jej komentarz " o mam taką samą kurtke tylko bez tego łosia! ile dałaś ? ja 75 zł w butiku  ", no to sobie pomyślałam - aha ... i po drodze do domu spotkałam jeszcze jedną w bardzo podobnej..... poza tym po praniu zbija się to wypełnienie w środku :/  wcale nie jest tak fajnie długa jak na zdjęciu, ledwo mi chowa nerki.................... no i śliski bazarkowy materiał  a szkoda bo abercrombie miałam za bardzo porządną firmę..
|
mi sie nie spodobało to że nie można ich prac w pralce nie wiem czy wszystkie ale te co ogladałam na all , wiec może dlatego Ci sie zbiła?
Cytat:
Napisane przez Dualstar
łądny.
też podoba mi się ten bukiet biało czerwony
może wiesz ona nie czuje takiej potrzeby.
Ja natomiast od zawsze lubiłam ładnie wyglądać i przywiązuje do tego dużą wagę
ja pamiętam orzeszku 
dziękujemy i pokaż się
ja chciałabym  
|
dziekuje
a moja metamorfoza tez sie na włosy przeniosła łykam tabletki i wcieram seboradin, i czekam na clipy 
za to moje dłonie i są w okropnym stanie. Popękane pocięte oparzone ale cóż... co się troszkę podleczą to znów sobie zrobie krzywde.
---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ----------
masc tormentiol czy jakoś tak... wstac z łózka mi sie nie chce zeby zpobaczyc heeh mikolaj tez nic mi nie przyniosl chyba tez juz za stara jestem.
|
|