Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - American & Polish Girl cz. XII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-06, 11:31   #4849
marlenkarr
Rozeznanie

Dot.: American & Polish Girl cz. XII

Cytat:
Napisane przez neverstop Pokaż wiadomość
mam taką białą abercrombie ... w rzeczywistości niestety daleko odbiega od zdjęć dałam za nią na allegro 450 zł, a spotkałam niedawno koleżankę w centrum i pierwszy jej komentarz " o mam taką samą kurtke tylko bez tego łosia! ile dałaś ? ja 75 zł w butiku ", no to sobie pomyślałam - aha ... i po drodze do domu spotkałam jeszcze jedną w bardzo podobnej..... poza tym po praniu zbija się to wypełnienie w środku :/ wcale nie jest tak fajnie długa jak na zdjęciu, ledwo mi chowa nerki.................... no i śliski bazarkowy materiał a szkoda bo abercrombie miałam za bardzo porządną firmę..
mi sie nie spodobało to że nie można ich prac w pralce nie wiem czy wszystkie ale te co ogladałam na all , wiec może dlatego Ci sie zbiła?

Cytat:
Napisane przez Dualstar Pokaż wiadomość
łądny.
też podoba mi się ten bukiet biało czerwony

może wiesz ona nie czuje takiej potrzeby.

Ja natomiast od zawsze lubiłam ładnie wyglądać i przywiązuje do tego dużą wagę

ja pamiętam orzeszku
dziękujemy i pokaż się

ja chciałabym
dziekuje
a moja metamorfoza tez sie na włosy przeniosła łykam tabletki i wcieram seboradin, i czekam na clipy
za to moje dłonie i są w okropnym stanie. Popękane pocięte oparzone ale cóż... co się troszkę podleczą to znów sobie zrobie krzywde.

---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ----------

masc tormentiol czy jakoś tak... wstac z łózka mi sie nie chce zeby zpobaczyc heeh mikolaj tez nic mi nie przyniosl chyba tez juz za stara jestem.