Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Klub Pijaczek Pokrzywy II - Skrzyp, rzeżucha i inne zielska ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-06, 11:16   #2607
hula_hula
Zakorzenienie

GG do hula_hula
Dot.: Klub Pijaczek Pokrzywy II - Skrzyp, rzeżucha i inne zielska ;)

Proszę bardzo :

Cytat:
Napisane przez hula_hula Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja też mam 'kiełki' na czole, takie drobne małe włoski, których wcześniej nie było . Ale oprócz pokrzywy łykam jeszcze belissę no i stosuję różne maseczki na włosy, ale wydaje mi się, że to zasługa pokrzywy. Bo wcześniej przy tej całej pielęgnacji i nie piciu pokrzywy kiełków nie było
Cytat:
Napisane przez hula_hula Pokaż wiadomość
Chociaż to też pewnie zasługa pokrzywy, bo jak mówię teraz Belissy nie biorę, a paznokcie ciągle mnie zadowalają.
Cytat:
Napisane przez hula_hulal Pokaż wiadomość
Właśnie, kurcze, nie wiem, czy to możliwe, ale odkąd nie piję pokrzywy włosy wydają mi się rzadsze i ... krótsze!
Pewnie to moje omamy, ale ostatnio nawet koleżanka patrząc na moją kitke stwierdziła, że niedawno miałam dłuższą. Może więcej mi wypadają włosy? Choć ja tego nie zauważam, no ale tak czy siak włosy są w gorszej kondycji, niż wtedy, gdy kubek pokrzywy był codziennością
Tak na szybko - to było w poprzedniej części, kiedy to pijałam po 2 kubki dziennie. Wracam do starych nawyków, dziś już drugi dzień i pierwsza porcja za mną
hula_hula jest offline Zgłoś do moderatora