2009-12-06, 16:11
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2010 cz. IV Wielkie Zimowe Rozpakowywanie
Mąż dostał antybiotyk przeciw zakarzeniu... Wkur... jak diabli. Nie wiem, jak to teraz będzie z tym remontem 
---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ----------
Cytat:
Napisane przez syla2311
Oczywiscie ze juz wiemy co bedzie  
synus bedzie, imienia jak narazie BRAK 
zastanawiamy sie nad Ksawerym lub Szymonem ale kto wie jakie jeszcze pomyslly nam przyjda do glowy  hehe
|
Hmm, no dla mnie nie jest to takie oczywiste, bo my nadal nie wiemy kto rozpycha się w moim brzuchu 
---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ----------
Cytat:
Napisane przez pysiamn
Z jednej strony pewnie jak wiekszość z Was już nie mogę siędoczekać naszej Pysiolinki, a z drugiej mówię sobie po cichu ..."Chwilo trwaj jesteś piekna "...
Bo ten czas ciąży i tego jak mała jest w brzuszku też jest piekny...po porodzie chwilami brakuje tego brzuszka...no i sam fakt że to te cudowne 9 miesięcy jak to mówią....nigdy " to se ne wraci"  bo kazda ciąz jest inna 
|
Masz 100% rację 
Mimo, że czasami mamy trochę dość naszego stanu, to mimo wszystko jest to bardzo piękny czas, który niestety nie trwa wiecznie, bo później będzie masa innych rzeczy miłych i niezbyt fajnych. Ale najważniejsze, by wszystko było dobrze!
|
|
|