2009-12-06, 15:56
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. IV - matura to bzdura!
Cytat:
Napisane przez star15
Ech, no u mnie też jest to dość dokładny spr. wiedzy, ale bez przesady.
No to prawda, jak się przeczyta ksiązkę, więcej się pamięta, też tak mam; jednak nie do każdej jestem w stanie się zmusić lub znaleźć czas.
Dziewczyny, help me - JAKIE TO SĄ PRAWDY PSYCHOLOGICZNE? Potrzebuję sensownej definicji i przykładów, pomoże któraś?
|
ja też nie do każdej, ale staram sie i wmawiam sobie ' czytasz to nie z obowiazku tylko dla przyjemnosci' 
Cytat:
Napisane przez mtynai
mnie też zawsze śmieszyło.
uważam, że ogólnie to powinno tak naturalnie wychodzić.
u mnie zawsze zaczynało się tak samo (ale powiedziałam.. zawsze.. haha, za każdym z dwóch razów).. czyli dużo rozmowy i w końcu jakieś słowa skłaniające się ku temu, że Druga Osoba chciałaby być dla mnie Najważniejsza.. no i gest - złapanie mnie za rękę. A z mojej strony uśmiech.. niewerbalna zgoda na to.
|
haha dwa razy - witaj w klubie pozostałe przypadki niedoszłe xD
no dokladnie, to samo z siebie wychodzi, nawet nie wiadomo kiedy. A już w ogole rozbrajajace jest dla mnie pytanie : Czy chcesz być MOJĄ dziewczyną? o matko :P
ostatnio dostałam smsa od jakiejś nieznajomej mi Asi ktora upierała sie, ze jestem chlopakiem i pisala, że przeprasza, że nie całowala się ze mna na dyskotece ale chce ze mna HODZIC i mam jej odpisać na NK.
|