2009-12-06, 17:54
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - czy któraś z Was to przeżywa? Część 7
to wcale nie musi tak bolec. Sama sie nakrecasz. Niepotrzebnie.
patrz pozytywnie na swiat, miesiac to jeszcze swieza sprawa. Samotne weekendy, tez to znam, ale trzeba cos z tym zrobic. powolutku do przodu. I zmien nick, takie rozpamietywanie niepotrzebne
---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ----------
Cytat:
Napisane przez liketoysoldiers
Boję się świąt, sylwestra bez niego - pierwszy raz sama od 4 lat..... tak to był toksyczny związek, tak-powinnam się cieszyć że to się skończyło... a co ja robię...? a ja powstrzymuję się żeby się do niego nie odezwać, bo był moją miłością, moim największym przyjacielem, był jedyną osobą której mówiłam wszystko..... a teraz jest straszna pustka.... wszystko mi go przypomina.... tak mi okropnie.... wiem że to żałosne, że on gdzieś sobie jest, bawi się....
|
a dlaczego Ty nie mozesz sie bawic??
klotnie zale, chcialabys znow to przezywac?
Mi tez czasem smutno, ale co tam, nigdy w zyciu nie pozwole na to zeby ktos mi czegos zabranial, o nie. nie musze sie nikomu tlumaczyc, zyje jak chce, po swojemu. tak wiecm, zacznijcie dostrzegac plusy tej samotnosci A jak zaczniesz sie usmiechac, zyc normalnie, od razu jakis przystojniak sie pojawi na Twojej drodze
|