Dot.: Nasze codzienne jadłospisy, część X.
P:
I. Owsianka: cztery łyżki płatków, jogurt naturalny, jabłko podduszone na patelni z cynamonem i cukrem cynamonowym, garść cini - minisów.
II. Grahamka z masłem, wędliną i ogórkiem kiszonym;
cappuccino orzechowe, Mars.
III. Pierś z kurczaka smażona na oliwie, ziemniaki z koperkiem, surówka z czerwonej kapusty.
Kawa z mlekiem, trzy duże pierniki w czekoladzie.
IV. Serek wiejski z garścią mieszanki orzechów i wkrojonym bananem, rogalik maślany z kruszonką wytaplany w miodku, kakao na tłustym mleku.
V. Dwie kromki chleba słonecznikowego: jedna z masłem, serem pleśniowym, pomidorem i rzodkiewką, druga z białym serem i dżemem truskawkowym;
Kubek gorącego mleka, dwa pierniki j.w. jabłko.
|