Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - etorebka.pl część IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-06, 19:29   #910
maggie82
Zakorzenienie

Dot.: etorebka.pl część IV

Cytat:
Napisane przez Malaaja Pokaż wiadomość
juhu moja etorebka Noreen będzie już jutro! ;D I w dodatku moi rodzice sfinansują mi ją w 100% ;D
Aha, użyłam kogoś kod rabatowy. Przepraszam, że się nie zapytałam, ale musiałam zrobić to szybko, bo już dochodziła 16. Kod był chyba kogoś z avatarem z mopsem (wybaczcie, ale nie pamiętam nicku), taki czerwony ;D (kod).

moze za tydzień dam fotki ( kończy mi się pojutrze umowa o internet a nowy modem montuja mi we czwartek :d).

edit.
ha juz wiem czyj to był kod -maggie82
dziękuję bardzo - ostatnio dostałam potwierdzenie i zastanawiałam się kto to Koniecznie pochwal się Noreen i wklej fotki
Fajnie że mopsik Ci się rzucił w oczy - mam cel - rozreklamować mopsy w Polsce Bo to taka niedoceniona rasa - a przecież to najkochańsze pieski na świecie

---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ----------

Cytat:
Napisane przez Iduś Pokaż wiadomość
Z wszystkich o których piszesz ja bym brała jasną Cesi . Ten kawowy kolor nie podoba mi się aż tak bardzo
dzięki Podoba mi się i jasna i ciemna Tylko po co mi 2 Cesi ? Aż taka szalona nie jestem ...

---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ----------

Cytat:
Napisane przez panna kinia Pokaż wiadomość
Nie miałabym nawet nad czym się zastanawiać. Zdecydowanie kliknełabym kawową Cesi. Moim zdaniem bardzo ładna oraz praktyczna torebka i mam nadzieję, że w przypływie gotówki będzie moja.
no kusi mnie ta kawowa Może ją wezmę zamiast Keiry kawowej? Albo wezmę Keirę i jasną Cesi? ...
maggie82 jest offline Zgłoś do moderatora