Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - tabletki YAZ - zbiorczy!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-06, 19:45   #5137
kaktusica
Raczkowanie

Dot.: tabletki YAZ - zbiorczy!

Cytat:
Napisane przez atroffika Pokaż wiadomość
Hej mam pytanko jestem na 7 opakowaniu Yazu i przez pierwsze 4y miesiące dostawałam okres na 2-ej tabletce placebo a ostatnio to na 3ej. A np. jutro bedzie 4 placebo a okresu dalej nie ma. Tabletki biorę bardzo regularnie o tej samej porze. Nie wiem co jest grane. Tydzien temu brałam antybiotyk czy to może być przez to?
Bardzo możliwe Ja też jestem na 7 opakowaniu, teraz właściwie już na 8 :P Do tej pory miesiączke dostawałam na 3 białej wieczorkiem, a tym razem, z samego rańca na 2 białej, ale też przypuszczam, że to przez leki. Nic się nie martw, nie stresuj, i czekaj cierpliwie

---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ----------

Cytat:
Napisane przez PinkSlip Pokaż wiadomość
Hm.
Czytam, czytam wątek...
Ja zaczęłam brać Yaz, pierwszy blister, raptem 4 dni temu. Póki co mam jeszcze okres, w sumie już końcówkę. Na razie wszystko jest ok i mam nadzieję że tak pozostanie.
Bo z tego co czytam, opinie o Yaz są podzielone.
Witamy "świeżynkę"!
Tak jak napisał ktoś wcześniej, bardzo mądrze, trzeba spróbować na sobie Ja akurat nie miałam żadnych skutków ubocznych i jak do tej pory jestem zadowolona

---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ----------

Cytat:
Napisane przez agnisia029 Pokaż wiadomość
Powiem tak...ja nie chodzę do ginekologa i tak mam tabletki....są apteki (ja wiem o trzech) gdzie można kupić każdy lek BEZ RECEPTY ale to mój wybór, co nie ?
Whoooa! Bez kitu, to przecież nielegalne.. Możliwe w ogole?!