2009-12-06, 20:37
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Fałszywa przyjaźń - co zrobić, gdy ktoś bliski cię okrada.
Cytat:
Napisane przez Czarnulka19
Też tego nie rozumiem 
|
No wiecie, 20 złoty jak 20 złoty, ale tu nie chodzi o pieniądze tylko o oszustwo i kłamstwo- nie wiedzieć czemu, bo co, o to 20 złoty? 
Albo im kompletnie odbiło albo... nie wiem, nie znam racjonalnego wytłumaczenia na tego typu zachowanie względem przyjaciółki.
Ktoś napisał, że powinnam sobie znaleźć inne koleżanki, ale ludzi na moim roku jest tyle co kot napłakał - 30 osób. Większość moich znajomych to także ich znajomi, a przecież nie mogę każdemu mówić jak się zachowały w stosunku do mnie (chociaż tym mi bliższym to mówię, bo przecież zauważyli, że nasze stosunki się ochłodziły), i nie mogę im zabronić spotykać się z nimi. Każdy ma swój rozum i wie, kogo traktować poważnie, a od kogo lepiej się odwrócić. Niestety nie każdy ma ten rozum. Po drugie - mam masę innych problemów na głowie, a brak towarzystwa wcale nie pomaga tylko owocuje jeszcze gorszym stresem i smutkiem. Tyle w sprawie.
---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ----------
Nie mogłam za nie wszystkie nie zapłacić, bo rozliczałam się z kaucji. Musiałabym zostać jeden dzień dłużej, żeby wszystkie dziewczyny zapłaciły z własnej kaucji.
|