Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz.IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-06, 21:28   #689
ursull
Zakorzenienie

Dot.: CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz.IV

Choinka ubrana

Wszystkiego najlepszego dla Kalinki

Doris to twoja wina,że zapomniałyśmy,bo nas unikaszKalinka śliczna

Rumiankowa trzymam kciuki,daj znać co i jak

Eve to fajnie masz,że tyle polskich sklepów.U nas masakra,a do tego Morrisons się spalił,a tam było najtaniej i ostatnio promocje na słoiczki Hippa i Cow & Gate i na Pampki też Właśnie, i co Oluś polubił Cow &Gate? Fajnie,że Irlandia tak zareagowała z pomocą dla Kubusia,wielki szacun

Mell mimo,że obrażona jestem na ciebie to i tak ci napiszę:
pobudka o 6,godzina zabawy i śpimy
konkretna pobudka 8:30-9:00
drzemka 10:30-11:30
drzemka 14-15
drzemka 18-19
20 kąpanie,wyciszanie,przyci emnienie światła,karmienie,bajka,b uziaczek i lulu ok.21

Ja uważam,że drzemki dzienne mogą być w sporym hałasie,ale na noc dziecko musi się wyciszyć,musi wiedzeieć,że to noc.Lepiej się wysypia w ciszy i spokoju,zresztą jak dorosły człowiek.Dlatego u mnie jest wszystko ściszane i światło przygaszone

anula333 Kubuś fajny,a pianinko jeszcze fajniejsze.Proszę nie nabijać się z Eve,bo ona jest moją ukochaną i zawsze staję w jej obronie,a wtedy nie ręczę za siebie A ciacha dla nas przyniosłaś? O emotkach nie wspomnę

superżabula ja jeszcze się wstrzymam z danonkami.Milusia ładnie je mleko,ale kaszkę też daję jej łyzeczką.Powinnaś się cieszyć,że Jaś łyżeczką je

Gossik to trzymam kciuki,aby przyszła

Caro a ty co taka leniwa się zrobiłaś?

ursull jest offline Zgłoś do moderatora