2009-12-06, 23:42
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz.IV
Cytat:
Napisane przez DORIS0208
nasze tutaj to juz 4 Swieta z koleji..
|
Nasze 5... Szkoda pieniedzy na bilety o tej porze roku, za te pieniadze mozna do Tunezji na 2 tyg pojechac + prezenty gwiazdkowe dla rodziny 
Cytat:
Napisane przez ursull
Eve dla mnie wszystkie dni są krótkie,za krotkie,ale dziś wyjątkowo wydawał się długi,może dlatego,że sporo zrobiłam (pokój Milusi,choinka,odwiedziny siostry i spacer etc.) 
|
Czyli, ze ja nic nie robie ??? 
Cytat:
Napisane przez Carolajna24
wiecie co oni chyba chcieli dziecko. Kiedyś mówiła mi że sekszą się bez zabezpieczenia i co będzie to będzie  i Jest 
Ona jest młodziutka ma 21 lat, oczywiście to jej nie tłumaczy 
Ja tam wpadam na kilka godzin bo jej tż ma noge w gipsie i wszystkiego nie da rady zrobić a teściowie są w pracy do 16.
A dziecko jak dziecko, czasem popłacze, ale szczególnie uciążliwa to ona nie jest 
Ja rozmawiałam z nią na ten temat i doszłam do wniosku że ją przerosło to wszystko. Nie potrafi sobie z niczym poradzić i to nie jej wina 
Dodatkowo jej tż się naśmiewa że głupia jest, że nierób itp
A dziwimnie to że ona w stosunku do mojego Michasia jest wręcz cudna, nosi go, głaszcze, całuje  No nie mam pojęcia jak można jej pomóc jeszcze 
Ja też po córci miałam depresje więc wiem jak jej cięzko i wiem że bez wsparcia będzie źle 
|
Ja to wszystko rozumiem, ale zal dziecka, no i jej tz nie powinien w ten sposob sie zachowywac
|
|
|