Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz.IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-06, 23:42   #729
Eve1603
Zakorzenienie

Dot.: CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz.IV

Cytat:
Napisane przez DORIS0208 Pokaż wiadomość

nasze tutaj to juz 4 Swieta z koleji..
Nasze 5... Szkoda pieniedzy na bilety o tej porze roku, za te pieniadze mozna do Tunezji na 2 tyg pojechac + prezenty gwiazdkowe dla rodziny

Cytat:
Napisane przez ursull Pokaż wiadomość
Eve dla mnie wszystkie dni są krótkie,za krotkie,ale dziś wyjątkowo wydawał się długi,może dlatego,że sporo zrobiłam (pokój Milusi,choinka,odwiedziny siostry i spacer etc.)

Czyli, ze ja nic nie robie ???

Cytat:
Napisane przez Carolajna24 Pokaż wiadomość
wiecie co oni chyba chcieli dziecko. Kiedyś mówiła mi że sekszą się bez zabezpieczenia i co będzie to będzie i Jest
Ona jest młodziutka ma 21 lat, oczywiście to jej nie tłumaczy
Ja tam wpadam na kilka godzin bo jej tż ma noge w gipsie i wszystkiego nie da rady zrobić a teściowie są w pracy do 16.

A dziecko jak dziecko, czasem popłacze, ale szczególnie uciążliwa to ona nie jest
Ja rozmawiałam z nią na ten temat i doszłam do wniosku że ją przerosło to wszystko. Nie potrafi sobie z niczym poradzić i to nie jej wina
Dodatkowo jej tż się naśmiewa że głupia jest, że nierób itp
A dziwimnie to że ona w stosunku do mojego Michasia jest wręcz cudna, nosi go, głaszcze, całuje No nie mam pojęcia jak można jej pomóc jeszcze
Ja też po córci miałam depresje więc wiem jak jej cięzko i wiem że bez wsparcia będzie źle
Ja to wszystko rozumiem, ale zal dziecka, no i jej tz nie powinien w ten sposob sie zachowywac

Eve1603 jest offline Zgłoś do moderatora