Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - 30+ ... zapraszam :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-07, 06:36   #416
Bettix75
Zadomowienie

Dot.: 30+ ... zapraszam :)

Agika, myślisz o ekspresie ciśnieniowym? Jeśli tak, to super sprawa
Ja jestem szczęśliwą posiadaczką od 2 lat takiego cuda i jestem mega zadowolona. Kawa wychodzi pyszniutka, a cappuccino po prostu palce lizać. Jest jedna wada tego urządzenia... jak takie pyszności pijesz w domu, to u innych kawa nie smakuje Dawniej pijałam 3-4 kawy dziennie, teraz tylko 1 w pracy (czarną parzoną, bo rozpuszczalna mi już nie smakuje), a po południu cappuccino w domku. Jak jestem w "gościach", to kawkę piję z grzeczności, a nie dlatego że mam na nią ochotę No i oczywiście na urlopie kawka w kawiarni obowiązkowo, ale to niestety trochę trąci po kieszeni.

Jeśli chodzi o brzuszki, to robisz na zgiętych nogach? Pamiętaj o oddychaniu, przy skłonie wypuszczamy powietrze., no i staramy się napinać mięśnie. A te 70 to w jednej turze, czy dzielisz?

Na rowerku pojeździliśmy 1,5h i było fajnie. Troszkę wiał wiatr, więc założyłam polar z kapturem i delektowałam się świeżym leśnym powietrzem. A jak obiad smakował, ho ho

Miłego dnia dziewczynki, ja pewnie dzisiaj już się nie odezwę, bo po południu będziemy malować ściany na klatce i mam nadzieję, że uda nam się skończyć. Buziaki
od 20.11.10 IV faza: stabilizacja
aktualna waga: 58,85kg

06.06.10r. A6W ukończone

Edytowane przez Bettix75
Czas edycji: 2009-12-07 o 06:38
Bettix75 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując