2009-12-07, 07:23
|
|
BAN stały
Wiadomo¶ci: 1 122
Przekupka: -1 pkt / 33% pozyt.
|
Dot.: Czarna lista part 2
Cytat:
Napisane przez GreeenTea
Lekkomy¶lnie wysłałam paczkę pewnej Wizażance jako pierwsza, chociaż miała jedn± pozytywn± i jedn± negatywn± przekupkę. Wysyłałam wtedy hurtem a jeszcze nigdy nie zostałam oszukana.
19,11 wysłałam priorytetem, więc miała j± na drugi dzień a ja do dzi¶ nie otrzymałam od niej przesyłki. Nie wiem co robić, bo upomnienia na priv, to jak grochem o ¶cianę.
Napisała do mnie czy paczka doszła, jaki¶ tydzień temu, odp jej ,,nie, może jutro dojdzie  ". Potem pisałam czy w ogóle wysłała t± paczke - nie odpisywała. Powiedziałam, że jak nie dostanę potwierdzenia nadania wystawiam jej negatywa. Ona odp, że nie ma maila. Podałam jej maila, jednak potwierdzenie do mnie nie otrzymałam.
W ogóle nie umiem się z ni± porozumieć. Nie wiem co zrobić;/
|
po 1 jak miałam najpierw wysłac e-maila do Pani skoro go nie miałam? Ja takich sztuczek nie umiem robic-na pani e-maila czekałam 3 dni!!! dostałam w piatek gdzie od poaitku do dzis jestem na uczelni -skoro pani nie spieszyło sie wysłac odrazu e-maila niech pani nie oczekuje ze inni to zrobia. E-maila własnie wysyłam. Poza tym nie zycze sobie wyzywania bo na to sa paragrafy pomijajac fakt e chyba na forum jest regulamin zgadza sie?
|
|
|