Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - A może PERUKA ? wątek zbiorczy !
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-07, 10:01   #138
truskawkoowa
Przyczajenie

Dot.: A może peruka??????

OMG jak ja sie ciesze ze jest taki watek i ze go znalazłąm!!!! )

Własnie na gwałt musze kupic sobie "jakies włosy". Duzo dobrego słyszałam o tych lace wig ale kompletnie nie orientuje sie jak je zamowic, nie znam angielskiego wiec ze stron usa odpada

Pomyslalam wiec ze pojade do salonu Rococo w Krakowie obejrze dostepne na naszym rynku peruki, slyszalam ze sa robione z naturalych wlosow i jakosc jest duzo lepsza niz kiedys. Zobacze co i jak choc pewnie sie zalamie jak kilka przymierze. Chcilabym miec cos co bedzie naturalne i niezauwazalne, ale to chyba niemozliwe.

Pozatym to bedzie moja pierwsza peruka, ja juz mam niezła paranoje z tymi włoskami, moich nie da sie uratowac niestety

Bardzo to przezywam i wymyslilam ten salon peruk bo ja po prostu musze to dotknac obejrzec i przymierzyc bo chyba nie zdecydowalabym sie kupic czegos w czym nie wiem jak wygladam

Bardzo kusza mnie lace wig i stad moje pytanie do Was znawczyń: czy jest jakis salon czy dystrybutor lace wig w POLSCE???
Chodzi o to zeby mozna bylo sobie podjechac, obejrzec (nie mowie ze wszystkie modele, nawet jeden by wystarczyl) i przymierzyc jak sie wyglada???

Jesli macie takie informacje, bardzo prosze napiszcie.

Acha i do dziewczyn które nosza lace i bylyby na tyle kochane zeby pokazac swoje zdjecia, zebym mogla troche wyjsc z tego dola ktorego mam rexony@op.pl bardzo prosze o zdjecia
truskawkoowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując