2009-12-07, 16:27
|
|
|
Rozeznanie
Przekupka: 5 pkt / 100% pozyt.
|
szafa Gogo Yubari zaparaszam do wymiany
WSZYSTKIE UBRANKA STRONA 1,2,4!!!!
MEGA DOKŁADKA NA STRONIE 4!!! Serdecznie zapraszam!
Witam serdecznie
To moja pierwsza wymiana, więc bardzo proszę o wyrozumiałość.
Mam troszeczkę ciuszków na wymianę. Część z nich to ubrania, które bardzo rzadko nosiłam, więc nie oddam ich tak łatwo
Kilka zasad:
1. Dokładny opis ubrań i dodatkowe fotografie tylko dla zainteresowanych
2. Proszę nie proponować mi niemodnych i schodzonych ubrań!!
3. Pierwsza wysyłam paczkę z racji, że jestem tutaj nowa. Ubrania wysyłam wyprane (nie prasuję, bo i tak ciuchy się pogniotą)
4. Może się zdarzyć, że komuś nie odpiszę. Proszę nie robić z tego powodu afery! Mam bardzo dobrą pamięć i na pewno się odezwę.
5. Proszę podawać opisy a nie linki!!!
6. Nie ukrywam wad moich ubrań i przedmiotów, więc prosze o to samo!
7. Interesują mnie raczej mniejsze wymiany
8. Nie lubię natarczywości. Jeżeli raz piszę, że nic więcej nie znajdę to proszę nie atakować mnie tysiącem wiadomości na prv!!
9. Nie wymieniam się na siłę lub tylko dlatego, że komuś na czymś bardzo zależy. Mam bardzo dużo ciuchów i zależy mi na prawdziwych perełkach.
10. Jeśli masz chociaż jedną negatywną przekupkę wysyłasz pierwsza bez względu na to czy mam mniej czy więcej przekupek od Ciebie!
11. Jeszcze jedna kwestia- NAJWAŻNIEJSZA! PROSZĘ NIE PODAWAĆ ADRESU KIEDY O TO NIE POPROSZĘ!!!! Negocjacja to nie jest jeszcze chęć wymiany. Adres proszę podać dopiero wtedy, gdy piszę, że wymiana mi odpowiada i jestem zdecydowana, a ponad to piszę "poproszę o adres". To nie jest takie trudne.
Dziękuję.
(Trochę dużo tego, ale nie trawię niedomówień!)
Wish lista:
1. długie leginsy
2. sukienka w stylu japan (najlepiej z szelkami)
3. pasek na talie (najlepiej czarny)
4. tunika z golfem bez rękawów
5. czarne torebki
6. kosmetyki: podkłady, cienie, róże etc.
7. ZA SPÓDNICĘ OŁÓWKOWĄ z szelkami oddam baaardzo dużo!!
8. jeansowe rurki (bardzo obcisłe)
Na razie tyle. Przy niektórych ciuchach będe pisała na co najchętniej się wymienię
UWAGA!
Posiadam bardzo dużo ubrań dla niemowląt i dzieci do 2 lat. Zainteresowanych proszę o kontakt
Edytowane przez Gogo Yubari
Czas edycji: 2010-01-04 o 11:28
|
|
|