Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Marka: Żony, Model: Wyjątkowe, Rocznik: 2009 /część XV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-07, 17:55   #689
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Dot.: Marka: Żony, Model: Wyjątkowe, Rocznik: 2009 /część XV

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekk88 Pokaż wiadomość
Takiej to dobrze My dostajemy od rodziców jedzenie, ale bardziej to jest jakieś mięsko, które trzeba potem i tak upiec więc i tak muszę chodzić do sklepu, ale jak będziemy już mieszkać bliżej mojej rodzinki to nie będę się musiała tak o obiad martwić
My mamy teraz dobrze w wracamy z pracy i obiadek gotowy

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Cześć
apropo zup-kremów, to ostatnio robiłam pierwszy raz krem z dyni moim zdaniem wyszła super. Moja mam stwierdziła, że taką dobrą zupe to można by podać gościom na weselu a TŻ przełknął moze 3 łyżki z bólem... nie lubi takiej konstystencji.

Weekend minął szybciutko. Moja przyjaciółka przyjechała z Poznania i poszłyśmy na bilard z jej facetem. Nawet kilka bil wbiłam udało mi się też walnąć kijem w lampy nad stołem i odtańczyć taniec radości wokół stołu oj działo się. A wczoraj byliśmy na kolejnej lekcji tańca i TZ zajchętniej by zmienił partnerkę mówi, że to ja go prowadzę, poprawiam, krzyczę i że ma dość... a ja bym chciała żeby on mnie tak wziął w objęcia i stanowczo poprowadził a wczoraj uczyliśmy się tanga i jeszcze instruktor tłumaczył, że to mężczyzna prowadzi a kobieta powinna się poddać ja zwariuję
Chce przepis na taką zupkę
mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora