Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ekskluzywny Klub "Stojące nad grobem" - dla "starych" 25. i więcej latek
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-07, 19:05   #270
AnielicaS
Rozeznanie

GG do AnielicaS
Dot.: Ekskluzywny Klub "Stojące nad grobem" - dla "starych" 25. i więcej latek

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
dzień doberek
starośc mnie zmogła i nie doszłam wczoraj do komutera , ale juz sie poprawiam i nadrabiam

uff... też dotarłam dopiero do kompa Dużo czytania było i już mi okulary zaparowały z wrażenia

Cytat:
Napisane przez aaricia8
AnielicaS Tobie też się ręce trzęsą? Bo musimy się zgrać w tym trzęsieniu jeśli mamy wlać więcej do kubków niż na podłogę.
(Ale spoko, jeśli będą problemy ze zgraniem się w trzęsieniu, to zawsze można sobie grzdylka strzelić na rozruch, prawda? Dla zdrowotności)

Mi to się wszystko trzesię, a szczególnie krzyże ze starości już bolą i szukam jakiegoś lachona po podpórkę Gdzie to lachonarium?? Idę szukać ....

A wiecie cio? Mam dosyć... jakiś mega dół mnie złapał ostatnio i nie wiem co z tym fantem zrobić zero atmosfery świątecznej, nic nie czuję... nawet zakupy na poprawę humoru nie pomogły Chyba psychicznie i fizycznie praca mnie dołuje. To jest powód moich zmartwień Przestałam nawet marzyć, bo po co... ech...