pomoc dobre kremy i podklad
witam,
mam do Was prosbe o pomoc w wyborze kremu na dzien i na noc podkladu i czegos brazujacego bo jestem strasznie blada...
mam 25lat cere sucha albo przesuszona raczej problemow z nia nie mam czasami cos mi wyskoczy ale to zazwyczaj w strefie T...
prosilabym o pomoc jaki krem na noc kupic napewno jakis nawilzajacy rewitalizujacy etc... ale nie mam pojecia jakiej firmy... teraz uzywam lirene nawilzajacy (ten z bachleda-curus) ale nie wiem czy jest odpowiedni dla mojej cery tzn w moim wieku czy nie powinnam juz uzywac czegos przy okazji przeciwzmarszczkowego;p
jesli chodzi o balsamy brazujace rowniez szukam jakiegos albo moze chusteczki? ale jakiej firmy? nigdy sie tym nie lubilam smarowac a na twarzy nawet nigdy nie eksperymentowalam boje sie zeby nie porobic sobie smug moze jest cos do ciala i do twarzy co latwo rozprowadzic i rzadko wystepuja smugi...
co do podkladu - mam jasna cere probowalam roznych podkladow ale praktycznie po wszystkich mam okropne suche skorki na twarzy nie stac mnie na podklad za 100zl taki do 50 jeszcze przezyje ale wlasnie jaki polecacie...nie chce zeby bardzo kryl bardziej zeby ujednolicil koloryt skory zeby nie bylo widac tych skorek no i zebym wygladala troche zdrowiej bo moja blada cera wygladam jakbym miala anemie...
przegladalam kwc i jakies watki na forum ale...
o kremach ogolnie jest malo o brazujacych tez a podklad to juz w ogole inna bajka ehh....
z gory dziekuje za wszelka pomoc i podpowiedzi
|