Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-08, 10:46   #554
latko0
Zadomowienie

Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ

Cytat:
Napisane przez anula_81 Pokaż wiadomość
zgadzam sie z toba Kasiu! moja mama nie mogla karmic piersia bo ja bylam wczesniakiem i ponad miesiac w inkubatorze a przy moim bracie nie miala pokarmu w ogole. I my zdrowi i nic nam nie bylo. I nie mogla i tez dala rade. Poza tym udowodniono, jesli kobieta cierpi przy karmieniu, nie radzi sobie, zle sie czuje lepiej zeby nie karmila piersia. Jest to lepsze rowniez dla dziecka, ktore czuje ze matka sie meczy.

Lekarze mowia. Nic na sile!)

---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ----------

nooo
bo mi policzyl od ostatniej meisiaczki, ale mialam troche opozniona owulacje, mysle ze ok 24 pazdziernika. Ale wedle ostatniej " bedziemy mialy tak samo!!
wedle tego to juz 9 tydzien!!! Ale leci co???'

A jak sie czujesz?
Ogólnie to różnie. Mdłości jak mam to dość krótko i najczęściej jak jestem głodna. Ostatnio jestem strasznie osłóabiona, zasypiam po prostu na stojąco, i czuje się taka zmęczona jakbym kilometr ziemi przekopała łopatą
Tak po za tym to chyba ok.
latko0 jest offline Zgłoś do moderatora