Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie listopadowo-grudniowe 2009, cz. 4-JESIENNO- ZIMOWE ROZDWAJANIE
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-08, 15:07   #4525
domi7ks
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie listopadowo-grudniowe 2009, cz. 4-JESIENNO- ZIMOWE ROZDWAJANIE

Cytat:
Napisane przez xpressja Pokaż wiadomość
kochane a ja właśnie wróciłam do domku - i to w dwupaku :P
ciśnienie obniżyli do 110/70 ale do rozwiązania jestem na lekach.
Ciągle mam szanse na naturalny poród!

no to super

Cytat:
Napisane przez suonko2 Pokaż wiadomość
No więc na początek witam wszystkie listopadowo-grudniowe mamusie. Wreszcie udało mi się przebrnąć przez wątek (ile to trwało? tydzień? dwa?) i dopisuje się do was moje drogie. Termin porodu mam na 27 grudzień, ale już dziś wiem, że na święta nasza mała dzidzia powinna być w domku ......
witaj suonko

Cytat:
Napisane przez samanthhha Pokaż wiadomość
Cześć, mam pytanie - dzwoniłam już do gina i nie kazał się przejmować i kazał odpoczywać ale chciałabym wiedzieć coś więcej więc może WY pomożecie. Otóż w badaniu moczu

samanthoo nie orientuje sie w wynikach, ale z teg co wiem, to pod koniec ciazy czesto wlasnie wychodza takie cyrki w moczu, typu białko itp...ale co sie z tym robi- to nie wiem
Cytat:
Napisane przez belladonna78 Pokaż wiadomość

A ja dalej gniję w domu, dzisiaj poszłam oddać krew ostatnią do badań - tak z 900 m w jedną stronę, to w drodze powrotnej myślałam, że po schodach nie wejdę w podziemiu pociągu a już było lepiej....
Za to jakiś miły pan na ulicy się zatrzymał i pół drogi powrotnej mnie podrzucił, bo stwierdził że widać że męczę się bardzo... baardzo to było miłe! (dla tego pana kwiatek )

no bravo, bravo, jaka kulturka
Cytat:
Napisane przez kropka241 Pokaż wiadomość
Brombi ja tam nie widze zadnej marudy cos sciemniasz
a moj Adi bardzo kocha brata. to nawet nie do zdjec on z nim pozuje ale chce myc kolo niego caly czas. caluje, przytula, grzechocze mu grzechotkmi i jest bardzo delikatny kiedy go dotyka..

wciaz jednak musze go miec na oku bo dzis np. zostawilam chlopcow pod opieka tz a sama poszlam pod prysznic.. jak wrocilam tz ogladal tv a Tomek mial caa buzie nakremowana sudocremem Adrian zreszta tez

no to Adrian wyszkolony...sudocrem to dobry krem

a ja sie chcialam Wam pochwalic, ze zostalam wytypowana na Wizazu do testowania pasty i szzcoteczki Blend a med ciesze sie bardzo...mam nadzieje, ze zdaze napisac opinie jeszcze albo po porodzie

Ja nie mam cos dzis apetytu, co jest do mnie nie podobne...moze to jakis znak?

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora